Cel mai îndrăgit desert poate fi preparat rapid și fără coacere. Un deliciu care va impresiona pe oricine.
Cum se face un Cheesecake fără coacere:
ingrediente
2 linguri apă rece
1 plic gelatină fără aromă
2 linguri suc de lămâie
1/3 cană lapte condensat sau 1/2 cană lapte degresat încălzit
Înlocuitor al ouălor: fie 2 albusuri fie 1/4 cană de mere sau o banană coaptă (alegeți doar un înlocuitor de ou!)
1 lingurita vanilie
1/4 cană zahăr
2 căni brânză cottage cu conținut scăzut de grăsime
Zeamă de lămâie sau suc
Mod de preparare
Înmoaie gelatina: într-un blender, combină apa, gelatina și sucul de lămâie. Mixați la viteză mică timp de una până la două minute pentru a înmuia gelatina.
Adăugați ingredientele: adăugați laptele condensat și procesați în blender până la dizolvarea gelatinei. Adăugați în amestecător și înlocuitorul de ou, zahăr, vanilie și brânză de vaci. Se amestecă la viteză mare până la neted.
Răciți tortul: turnați cheesecake-ul într-o tavă sau o farfurie rotundă. Băgați la frigider tortul timp de două-trei ore. Apoi, adăugați cu suc de lămâie răcit înainte de a servi.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News