Reţetă cornuleţe de post. Secretul ca să-ţi iasă fragede şi delicioase

Cornulete de post
Cornulete de post

Vă prezentăm cea mai simplă reţetă de cornuleţe de post. Sunt delicioase şi foarte fragede. Orice gospodină trebuie să ştie această reţetă.

Ingrediente

500 de grame de margarină

Făină

Jumătate de litru de boş

Rahat sau nucă

Un cubuleţ de drojdie

Sare

Ulei

Zahăr vanilat

Esenţă de rom

Mod de preparare

Se topeşte margarina, se adaugă borşul, drojdia, un praf de sare, zahăr vanilat, esenţa de rom şi se frământă cu făină cât cuprinde. Aluatul obţinut se întinde şi se taie în formă de triunghi. Se pune rahat sau nucă şi se pun într-o tavă unsă cu puţin ulei. Se introduc în cuptor la o temperatură de 280 de grade, timp de 40 de minute. După ce le scoatem din cuptor le pudrăm cu zahăr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel