Rețeta de budincă a lui Carmen Brumă. Așa rămâi în formă FOTO

Carmen Brumă a dezvăluit o rețetă ușor de făcut, pentru care nu-ți trebuie ingrediente multe. 

Publicitate

Budincă de dovlecei

Ingrediente

2 dovlecei

4 ouă

2 linguri brânză dulce

cașcaval de capră 60-70g (puteți pune și mai mult, după gust)

parmezan ras

lapte 100 ml

Mod de preparare: Se taie dovleceii cubulețe, se pun în tavă, pe foaie de copt. Peste se adaugă ouăle bătute, amestecate cu brânză, puțin lapte, parmezan. Deasupra se pun feliile de cașcaval. Se bagă totul la cuptor aprox. 40 minute, la 180-200 de grade. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel