Reţetă de mici. Aşa faci cei mai buni mititei

Mici
Mici

Mititeii sunt preferaţii românilor. Vă prezentăm cea mai bună reţetă de mici. 

Ingrediente

1 kilogram de carne tocată (amestec vită şi porc)

Cimbru

Boia de ardei

O căpăţână de usturoi

O cană cu supă de carne

O lingură de seu de oaie

Sare

Piper

Citeşte şi Pandişpan, reţetă simplă. Ce să faci ca să-ţi iasă pufos

 

Mod de preparare

Puneţi într-un bol amestecul de carne tocată, adăugaţi sare, piper, cimbru şi boia. Amestecaţi bine toate ingredientele, apoi adăugaţi usturoiul pisat şi supa de carne. Amestecaţi din nou, după care introduceţi bolul în frigider timp de o oră.

După această perioadă, începem să pregătim grătarul. Îl ungem cu seu de oaie, după care facem mititeii. Mâna trebuie să fie umedă atunci când le daţi forma. Se pun pe grătarul încins. 

Îi putem servi cu garnitura de cartofi prajiţi şi salată, sau doar cu muştar.

Poftă bună!

Citeşte şi Pâine cu cartofi, cea mai uşoară reţetă. Secretul ştiut doar de bunica

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel