Mititeii sunt preferaţii românilor. Vă prezentăm cea mai bună reţetă de mici.
1 kilogram de carne tocată (amestec vită şi porc)
Cimbru
Boia de ardei
O căpăţână de usturoi
O cană cu supă de carne
O lingură de seu de oaie
Sare
Piper
Puneţi într-un bol amestecul de carne tocată, adăugaţi sare, piper, cimbru şi boia. Amestecaţi bine toate ingredientele, apoi adăugaţi usturoiul pisat şi supa de carne. Amestecaţi din nou, după care introduceţi bolul în frigider timp de o oră.
După această perioadă, începem să pregătim grătarul. Îl ungem cu seu de oaie, după care facem mititeii. Mâna trebuie să fie umedă atunci când le daţi forma. Se pun pe grătarul încins.
Îi putem servi cu garnitura de cartofi prajiţi şi salată, sau doar cu muştar.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu