Uneori, din nervi se pot naște adevărate delicii culinare. Exemplul cel mai bun este rețeta de șnițele a lui Cătălin Sărlătescu. Juratul de la "Chefi la Cuţite" a povestit cum a inventat-o. Iată în ce constă.
"În 2003, înnebunise lumea cu crochetele de pui, reţeta asta era bestseller la noi pe terasă. La un moment dat, un client a cerut să fac ceva la gujoanele de pui, să fie mai altfel. M-am întors nervos în bucătărie, am luat o pungă de fulgi de porumb care era pe acolo şi am dat cu ea de perete şi de masă. Am auzit cum s-au zdrobit alea şi mi-a venit ideea să le dau prin crocantul obţinut. Aşa mi-a venit ideea.
Am început să zdrobesc și am făcut eu un fel de pesmet. Am asezonat carnea cu muștar, puțină cremă de trufe, un pic de unt de trufe și am dat gujoanele prin chestia aia crocantă. Dacă brevetam ideea atunci, eram milionar azi.", a povestit chef Cătălin Scărlătescu, potrivit viva.ro.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News