Reţetă de zarzavat pentru ciorbă. Secretul ştiut doar de gospodinele adevărate Din cămara gospodinelor nu poate lipsi zarzavatul pentru ciorbă. Vă prezentăm cea mai simplă reţetă. Orice gospodină o poate face.
Cinci kilograme de roşii
Trei kilograme de ardei
Sare
Reţetă de zarzavat pentru ciorbă. Secretul ştiut doar de gospodinele adevărate Pasul 1. Mai întâi spălăm roşiile şi le tăiem cubuleţe
Reţetă de zarzavat pentru ciorbă. Secretul ştiut doar de gospodinele adevărate Pasul 2. Spălăm ardeii, îi curăţăm bine de seminţe, după care îi tăiem mărunt.
Reţetă de zarzavat pentru ciorbă. Secretul ştiut doar de gospodinele adevărate Pasul 3. Amestecăm legumele, adăugăm un praf de sare mare, după care le punem în borcane.
Reţetă de zarzavat pentru ciorbă. Secretul ştiut doar de gospodinele adevărate Pasul 4. Fierbem borcanele la bain marie. Când încep să dea în fiert, le mai lăsăm încă 30 de minute.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu