Pepenele verde reface rezervele de vitamine și minerale ale organismului. Pentru zilele călduroase de vară, ai la dispoziție rețete interesante care pornesc chiar de la acest fruct.
Ai nevoie de:
- o lămâie;
- ¼ cană de ulei de măsline;
- ½ linguriță de sare;
- ¼ linguriță de piper negru;
- 400g de miez de pepene verde, tăiat cubulețe;
- o ceapă roșie, tăiată fin;
- 4 roșii, tăiate felii;
- 6 felii de brânză mozarella;
- ¼ cană de măsline verzi, fără sâmburi;
- busuioc.
Rade separat coaja de lămâie, apoi stoarce-o. Combină sucul obținut cu uleiul de măsline, sarea, piperul și coaja aromată, notează eva.ro. Continuă cu restul ingredientelor, adăugând la final măslinele verzi și busuiocul, sub formă de topping.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu