EXCLUSIV  Rețetă Endofoodart: Chec cu mere. Simplu și delicios

Raluca Rotariu, co-fondator Endofoodart și terapeut în nutriție, vă propune o nouă rețetă delicioasă: chec cu mere.

 

„Chec cu mere.

Avem nevoie de: 

5-6 linguri pline de piure de mere

2 ouă

130g făină fără gluten

50ml lapte de cocos/ovăz/migdale/fără lactoză

un pliculeț de praf de copt

2 linguri de scorțișoară

2 linguri de zahăr de cocoș

20g bucățele de ciocolată neagră. 

2. -imagine fara descriere- (img_2948_96808800.jpg)

Cum preparăm? 

Preîncălzim cuptorul la 170 grade. Într-un bol amestecăm piureul de mere cu ouăle, praful de copt, laptele, scorțișoara și zahărul. Adăugăm făina împreună cu bucățele de ciocolată și continuăm să amestecăm până când obținem un aluat omogen. Transferăm aluatul într-o tavă de chec tapetată cu hârtie de copt. Putem adăuga deasupra câteva mere tăiate felii peste care mai presăram puțină scorțișoară. Lăsăm tava la cuptor pentru o oră”, a spus Raluca Rotariu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel