Rețetă fantastică cu pâine, brânză, dar şi alte ingrediente delicioase

Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a prezentat o rețetă cu pâine și brânză.

Pentru pâine ai nevoie de:

750 gr făină tip 650

350 ml apă caldă

7 gr drojdie uscată

1 linguriță de sare

1 linguriță de zahăr

3 cartofi 

sare

piper

3-4 căței de usturoi

3-4 crenguțe de rozmarin

50-60 ml ulei de măsline


Pentru crema de brânză ai nevoie de:

brânză telemea sărată

brânză tartinabilă

smântână

ceapă verde

mărar verde

Mod de preparare

Pentru început, curățăm cartofii, îi spălăm bine și îi feliem grosier. Îi așezăm într-o tavă cu ulei de măsline și presărm peste ei sare și piper. Adăugăm apoi și usturoiul, câteva crenguțe de rozmarin și acoperim tava cu folie de aluminiu. O punem la cuptor, la 200 de grade, pentru 30-35 de minute.

După acest interval, frământăm aluatul de pâine, în modul clasic. Pasăm cartofii împreună cu usturoiul și grăsimea din tavă și încorporăm piureul rezultat în aluatul de pâine.

Lăsăm aluatul să se dospească la loc cald 45-50 de minute, apoi îl întindem într-o tavă de cuptor, tapetată cu hârtie de copt.

Coacem pâinea pentru 35-40 de minute la 170-180 de grade.

Cât timp se coace pâinea, preparăm crema de brânză, potrivit a1.ro. Amestecăm cele două tipuri de brânză, adăugăm ceapa și mărarul, tocate fin și potrivim gustul și textura cu puțină smântână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel