Rețetă gustoasă și sățioasă cu spaghete și sos de roșii. Ce se adaugă la final

Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a prezentat o rețetă cu vinete, spaghete, sos de rosii, dar şi alte ingrediente delicioase.

Ingrediente pentru „spaghete cu primăvară”

400 gr spaghete

250 gr vinete congelate

1 borcan ghebe murate

200 gr sos de roșii

200 gr bacon

100 gr cașcaval

1 ceapă

ulei de măsline

Mod de preparare

Curățăm și tocăm ceapa solzișori, tocăm bacon cubulețe și le tragem la tigaie, împreună, în puțin ulei de măsline.

Adăugăm vinetele tocate mărunt și ciupercile bine scurse, iar peste câteva minute adăugăm sosul de roșii, notează a1.ro. Amestecăm ulterior ingredientele pe foc și lăsăm sosul pentru spaghete de primăvară să fiarbă până capătă consistență. Îl asezonăm cu sare și piper.

Spaghetele se fierb în apă cu sare, în modul clasic, apoi se scurg și se amestecă cu sosul. La final, se adaugă cașcavalul răzuit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel