Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a prezentat o rețetă cu vinete, spaghete, sos de rosii, dar şi alte ingrediente delicioase.
400 gr spaghete
250 gr vinete congelate
1 borcan ghebe murate
200 gr sos de roșii
200 gr bacon
100 gr cașcaval
1 ceapă
ulei de măsline
Curățăm și tocăm ceapa solzișori, tocăm bacon cubulețe și le tragem la tigaie, împreună, în puțin ulei de măsline.
Adăugăm vinetele tocate mărunt și ciupercile bine scurse, iar peste câteva minute adăugăm sosul de roșii, notează a1.ro. Amestecăm ulterior ingredientele pe foc și lăsăm sosul pentru spaghete de primăvară să fiarbă până capătă consistență. Îl asezonăm cu sare și piper.
Spaghetele se fierb în apă cu sare, în modul clasic, apoi se scurg și se amestecă cu sosul. La final, se adaugă cașcavalul răzuit.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu