Rețeta interesantă a pilotului Cezar Osiceanu: Omleta lui Moș Martin / foto

Pilotul Cezar Osiceanu a prezentat rețeta personală de omletă, Omleta lui Moș Martin.

„Aseară Moș Martin se preumbla nestingherit prin Azuga cea frumoasă știind că trebuie sa mâncăm noi ceva bun de dimineață nu-i așa?
Deci haideți sa facem împreună ca de obicei ceva bun, gustos, rapid și îmbietor”, spune pilotul Cezar Osiceanu.

Mod de preparare:

- 1 ceapă tăiată rondele
- 2-3 roșii tăiate cubulețe 
- 1 ardei nu prea iute tăiat rondele 
- 4-5 ouă pentru a asigura 2-3 porții decente 
- 150 grame de slăninuță afumată tăiată bucățele mărunte 
- verdeață proaspătă și tocată 
- mirodenii (piper negru măcinat, curry, boia dulce)
- 2 căței de usturoi tăiați feliuțe subțiri 


„Punem ceapa rondele cu bucățelele de slăninuță afumată să se călească împreună astfel nu vom fi nevoiți să folosim ulei pentru călire.
Când s-a înmuiat ceapa punem peste cubulețele de roșii, feliuțele de usturoi și rondelele de ardei iute și le lăsăm împreună până scade bine zeama lor.

Batem cele 4-5 ouă cu mirodeniile alese împreună cu o parte din verdeața tocată și turnăm totul peste conținutul tigăii noastre amestecând încet cu o lingură de lemn.

Presărăm restul de verdeață, prăjim câteva felii de pâine albă cu cartofi și … la ataaac! 
Poftă maaaare!

P.S. Vorba Măriucăi, frumoasa mea soție și superba mea muză: De aceea vine si Moș Martin după tine!”, precizează pilotul Cezar Osiceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel