Vă prezentăm rețeta Iulia, o rețetă de prăjitură de post delicioasă.
Ingrediente: trei banane, o cană cu musli, 100 grame de fulgi de cocos, biscuiți cu scorțișoară, două lingurițe de miere, o ciocolată neagră, fulgi de granola/nuci, o jumătate de cană cu apă.
Mod de preparare:
Se sfărâmă biscuiții într-o tavă, acesta fiind primul strat.
Al doilea strat este compus din pisarea bananelor și amestecarea cu musli. Tot aici se adaugă și o jumătate de cană de apă. Compoziția se pune pe foc câteva minute, timp în care se amestecă încontinuu. Oprim focul, punem fulgii de cocos peste compoziția caldă și se amestecă.
Noul produs rezultat se pune peste biscuiții sfărmați din tavă. Pe deasupra se pun și 2 linguri de miere - îndulcitor natural.
Într-un alt bol se topește ciocolata neagră până devine semi-lichidă. Se toarnă ciocolata topită peste compoziția nou rezultată, iar deasupra se pune granola/nuci. Se servește caldă sau rece, după gust. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Roxana Neagu