Rețetă plină de savoare. Salată bavareză de post

pexels
pexels

Vlăduț, bucătarul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, a preparat o rețetă de salată bavareză de post.

Vlăduț, bucătarul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, a preparat o rețetă de salată bavareză de post.

Ingrediente

1 pachet de cârnați

500 gr cartofi albi

5-6 castraveți murați

2-3 linguri de muștar clasic

2 linguri de muștar bavarez

200 ml ulei de floarea soarelui

1 sfeclă roșie coaptă sau fiartă

2-3 mere ionatane

1 fir de praz

sare și piper

Mod de preparare

În primul rând se spală bine cartofii și se pun la fiert într-o oală încăpătoare cu apă rece, cât să fie bine acoperiți. Se adaugă și o linguriță de sare, dar când apa începe să fiarbă. Vlăduț ne sfătuiește să nu adăugăm niciodată sarea în apa rece pentru că va încetini procesul de fierbere.

În timp ce cartofii fierb, ne putem ocupa de celelalte ingrediente. Coacem, sau fierbem sfecla roșie, o curățăm și o tocăm în cuburi. Tocăm în cuburi aproximativ egale și merele, dar și castraveciorii acri. Pe aceștia îi scurgem bine de lichid, pentru a nu influența textura salatei.

Amestecăm cele două tipuri de muștar întrun bol. Picurăm treptat uleiul și amestecăm energic ca și la rețeta clasică de maioneză. Potrivim gustul maionezei cu sare și piper.

Când cartofii sunt fierți îi curățăm și îi tocăm în cuburi. Îi amestecăm fierbinți cu sfecla roșie, de asemeni, fierbinte, merele și castraveții. Adăugăm maioneza de muștar și potrivim gustul cu sare și piper.

Cârnații nemțești Verdino îi preparăm la tigaie în același mod ca și cârnații clasici. Îi servim alături de salata bavareză de post.

VEZI ȘI: Rețetă simplă și delicioasă. Plăcintă cu mere

Plăcinta cu mere este una dintre cele mai simple, aromate, gustoase și fragede prăjituri pe care o poți face rapid acasă.

Plăcinta cu mere este una dintre cele mai simple, aromate, gustoase și fragede prăjituri pe care o poți face rapid acasă, conform allrecipes.com.

Ingrendiente:

½ cană de unt

3 linguri de făină

¼ cană apă

½ cană zahăr alb

½ cană zahăr brun 

8 mere 

Mod de preparare:

Pasul 1

Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F (220 de grade C). Topiți untul într-o cratiță și amestecați cu făină pentru a forma o pastă. Adăugați apă, zahăr alb și zahăr brun și puneți compoziția la fiert. Reduceți temperatura și lăsați să fiarbă.

Pasul 2

Pune o parte din aluat în tavă. Umpleți cu mere tăiate bucățele mici. Acoperiți cu aluatul rămas. 

Pasul 3

Puneți compoziția 15 minute în cuptorul preîncălzit. Reduceți temperatura la 350 de grade F (175 de grade C). Lăsați-l la cuptor timp de 35-45 de minute, până când merele sunt moi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel