Rețetă Prăjitură cu multă ciocolată, caramel și krantz. Desert RAPID

Dacă ești fan ciocolată, iată ce desert îți propunem. 

Publicitate

Ingrediente: Ouă, lapte, unt, făină, cacao, ciocolată albă, ciocolată cu lapte și neagră

Mod de preparare: Amestecă laptele și două ouă cu patru linguri de făină, zahăr și ciocolata albă. Pune compoziția pe foc, până devine o cremă. După ce s-a răcit, spumează untul și adaugă crema rece.

Pentru crema neagră, bate patru ouă cu zahăr (după gust) la bain marie până s-a încâlzit bine, apoi toarnă cacao și lasă la răcit. Amestecă și adaugă un pachet de unt rece, tăiat cuburi.

Montează prăjitura cu blat de pandișpan simplu și cu cacao, iar printre straturi pune un sos de ciocolată cu lapte și alune și sos de caramel.

Sosul de ciocolată cu lapte este preparat cu frișcă, în părți egale cu ciocolată. Iar cel de caramel din zahăr ars cu frișcă lichidă fiartă și ciocolată albă.

Decorează prăjitura cu krantz făcut din zahăr ars cu alune nesărate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel