Rețetă rapidă de post: Chiftele pufoase, foarte ușor de făcut. Gust surprinzător de bun

Dacă te-ai săturat de rețetele clasice folosite în post, trebuie să încerci chiftelele pufoase de năut. Gustul lor te va cuceri.

Publicitate

Ingrediente

 300 g năut
 1 căţel de usturoi
 câteva fire de coriandru proaspăt
 câteva fire de pătrunjel
 2 lingurite chimen măcinat
 1 lingurita boia dulce
 ulei pentru prăjit
 sare şi piper
 1 ceapă

Vezi și: Prăjitura Dalia. REȚETA pentru un DESERT fabulos. O bunătate în POST!

Cum se prepară

Cu o seară înainte se pune năutul la înmuiat în apă rece. A doua zi se scurge şi se mixează cu ceapa tăiată, pătrunjelul, coriandrul şi usturoiul pisat. Trebuie să se obţină o pastă consistentă în care se adaugă chimenul şi boiaua, sarea şi piperul, potrivit retete.unica.ro.

În timp ce se încinge uleiul, cu mâna umedă se formează chiftelele care se prăjesc în uleiul încins. Se pot consuma atât reci, cât şi încălzite.

Vezi și: CIORBĂ RUSEASCĂ. Rețeta senzațională de POST. Ne vei mulțumi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel