Urmărește emisiunea live


Rețeta secretă de sarmale a lui Chef Scărlătescu. Ingrediente și mod de preparare

Chef Cătălin Scărlătescu a descoperit secretul care face sarmalele sa fie extrem de gustoase.

Ingrediente pentru rețeta de sarmale a lui Chef Scărlătescu

2 kg ceapă

4 kg de carne tocată de porc

500 g orez

40 g piper

11 g sare/kg carne

o bucată de afumatură

bulion

varză murată

Mod de preparare

Se toacă ceapa mărunt, după care o călim până prinde o culoare ușor aurie și o lăsăm puțin la răcit. Apoi, o amestecăm cu carnea tocată, orezul spălat în prealabil, cimbru, sare, piper. Între timp, alegem cele mai frumoase frunze de varză murată. Împăturim cu grijă conținutul. După ce am terminat de făcut sarmalele, tocăm varza murată și o amestecăm cu bulion. Este momentul să punem totul în oală. Mai întâi, așezăm un strat de varză, peste care adăugăm câteva foi de dafin, după care așezăm în mijloc o bucată generoasă de afumătură și începem să punem un strat de sarmale. Repetăm cu un strat de varză și unul de sarmale până când umplem oală. Adăugăm apă și un pic de ulei, după care le băgăm la cuptor, potrivit libertateapentrufemei.ro. 

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, nouă emisiune la TV

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu sunt protagoniștii unui nou format de adventure - cooking show,  primul show TV din România care va combina într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină. 

„Chefi fără limite” este un format original, care va fi filmat în această toamnă în insulele grecești. Fiecare episod le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele. Obișnuiți cu confortul propriei bucătării sau cu cămări bine aprovizionate, concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredintele sau ustensilele, lucru ce va duce întreaga competiție la un alt nivel.

Cei trei chefi vor fi și ei nevoiți să iasă din bucătărie și să se alăture concurenților pentru ca echipa lor să iasă câștigătoare în anumite confruntări. „Eu sunt obișnuit cu aventura, m-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar dacă o combin și cu bucătăria... cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca și colegii mei, abia aștept să-i văd!”, a declarat chef Bontea.

„Eu le-am tot vorbit colegilor mei despre călătorii, știu deja că sunt îndrăgostit de Grecia, așa că să gătesc și să văd cele mai frumoase insule grecești este pentru mine competiția perfectă”, a declarat chef Scărlătescu.

„Intrăm într-o competiție cu șanse egale. Pentru oamenii de acolo suntem și noi niște concurenți, pentru că nu ne cunosc, nu au auzit de noi. Așa că va trebui să luptăm pentru fiecare probă, fiecare avantaj. Asta va fi taaaare interesant!”, spune chef Dumitrescu.

Noul cooking show va fi prezentat de Irina Fodor, care va avea alături și un co-prezentator, ce va povesti în detaliu despre specificul locului, mâncărurile și ingredientele pentru care este renumit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel