Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a explicat cum se pregătește o rețetă cu coaste de porc și un sos de ciuperci delicios.
cartofi
sfeclă
morcovi
ardei capia
ardei iute
roșii cherry
porumb
ceapă
usturoi
ciuperci
coaste de porc
sare
piper
ulei de măsline
salvie
rozmarin
Pentru sos:
ciuperci
parmezan
pesmet
Coastele de porc se asezonează cu sare, piper și se prepară la cuptor, la temperatură medie, până se rumenesc. Din câteva ciuperci tocate mărunt și amestecate cu pesmet și parmezan, se prepară o pastă, care se așază ulterior peste coaste cu câteva minute înainte de a stinge focul.
Între timp, puteți să vă ocupați de legume. Sfecla roșie, morcovii și cartofii se vor fierbe, separat, în apă cu sare. Cartofii, însă, după ce sunt fierți se trag la tigaie în puțin unt cu puțin ulei de măsline, un cățel de usturoi și rozmarin, pentru a se aromatiza. Ciupercile se prepară pe grătar, iar ceapa, usturoiul, porumbul și roșiile cherry se prepară la cuptor, pentru câteva minute, la temperatură mare, potrivit a1.ro. Ardeii capia și ardeii iuți se trag la tigaie cu puțin ulei cu un cățel de usturoi.
Coastele de porc gratinate cu ciuperci și parmezan se vor servi alături de legume.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu