Reşetă simplă de peşte la cuptor. Vă prezentăm o delicioasă reţetă de peşte la cuptor.
Ingrediente. Un kilogram de pește fără cap, 5 cepe potrivite, 2 ardei roșii, 2-3 roșii -pastă de tomate, foi de dafin, cimbru, pătrunjel.
Mai întâi se taie peştele rondele. Ceapa o tăiem solzi şi o punem într-o tigaie cu puţin ulei, apoi adăugăm şi ardeiul roşu şi acoperim cu un capac. După ce s-a înăbuşit, adăugăm şi pasta de tomate.
Într-o tavă aşezăm peştele tăiat bucăţi şi punem prăjeala făcută mai devreme. Se adaugă foile de dafin şi puţin cimbru, sare, piper, apoi punem apă cât să cuprindă tot peştele, şi se bagă la cuptor.
În momentul în care observăm că peştele s-a rumenit, îl întoarcem pe partea cealaltă. La final punem pătrunjelul tocat mărunt.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu