Mirela Vaida ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, rețeta sa specială de cozonac moldovenesc.
Publicitate
Mirela Vaida nu este doar o prezentatoare de succes, ci și o gospodină iscusită. Chiar dacă vedeta își petrece aproape fiecare zi pe platourile de filmare, aceasta își face timp întotdeauna și pentru a le pregăti celor dragi câteva delicatese moldovenești. Și, pentru că este atât de pricepută în bucătărie, am rugat-o pe Mirela Vaida să ne dezvăluie rețeta ei de cozonac moldovenesc, astfel încât să inspire cât mai multe gospodine.
Ingrediente pentru aluat:
- 2 kg de făină albă
- sare
- zahăr
- drojdie umedă sau uscată
- unt gras
- smântână grasă
- coaja unei lămâie
- 7-8 ouă
- esențe
- apă minerală
Ingrediente umplutură:
- rahat
- miez de nucă
-zahăr
- cacao
- lapte
- esențe
- ouă
Mod de preparare:
„E rețeta mamei mele. E cu foarte multe ouă. Se frământă toate ingredientele pentru aluat, pe care îl lăsăm la dospit destul de mult, cam două ore, la căldură, și apoi ...
Citește continuarea pe Spectacola.ro.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Roxana Neagu