Rețeta succesului la Casa Regală. Cum a reușit una dintre cele mai apropiate confidente ale Prințesei Kate Middleton să primească o funcție de top

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Una dintre cele mai apropiate confidente ale Prințesei Kate Middleton a primit un rol de top.

Natasha Archer, una dintre cele mai apropiate confidente ale Prințesei Kate Middleton, a fost promovată într-un rol de top după ce a rămas alături de ea pe tot parcursul tratamentului împotriva cancerului, scrie The Mirror.

Aceasta a fost anterior stilista personală a lui Kate, iar acum a fost numită asistent executiv privat senior al cuplului. Vestea a apărut în spațiul public după ce ea și-a menționat noua funcție pe pagina de LinkedIn.

De obicei femeia era văzută în turneele regale cu îmbrăcămintea și bagajele lui Kate, dar se pare că în timp s-a dovedit a fi un „stâlp de putere” pentru prințesă. Natasha Archer a fost văzută părăsind clinica din Londra unde Kate Middleton a suferit o operație abdominală, în ianuarie. Se pare că ea a fost cea care ajutat-o pe Ducesa de Cambridge să meargă la spital pentru programări. Natasha Archer ar fi lucrat pentru Kate Middleton timp de 17 ani și a fost în acești ani un prieten loial și un consilier pentru Kate.

Între timp, Kate nu a mai avut niciun angajament public de la Crăciun, fiind supusă unei intervenții chirurgicale în ianuarie, înainte de a dezvălui în martie că urmează un tratament pentru cancer. Deși Palatul a susținut inițial că ea nu va reveni la îndatoririle publice decât după Paște, nu s-a spus încă când își va relua munca.

Rolul pe care îl joacă această femeie în viața Prințesei Kate Middleton

„Ea a fost una dintre puținele persoane care au vizitat-o ​​pe Prințesă la clinica din Londra și, fără îndoială, îi este disponibilă zi și noapte, oricând dorește o conversație”, a spus autoarea regală Claudia Joseph despre Natasha.

„Natasha, care este cu cinci ani mai tânără decât Kate, se află pe orbita Prințesei de mai bine de 13 ani și a fost martoră la toate evenimentele cheie din viața ei: a fost alături de ea pentru nunți regale, nașteri și turnee în străinătate, a vizitat-o la Spitalul St Mary's din Londra, după nașterea copiilor ei”, a mai spus aceasta.

Natasha este căsătorită cu fotograful regal al Getty, Chris Jackson, care este cunoscut și pentru portretele sale uimitoare ale Familiei Regale.

„Cele două femei împărtășesc o legătură strânsă, deoarece au multe în comun: ambele au mers la internat, împărtășesc o dragoste pentru artă și modă și sunt mame - fiul cel mare al Natașei, Theo, este cu doar câteva luni mai mic decât Prințul Louis.", a mai spus Claudia.

Natasha a fost instruită inițial de Regina Elisabeta atunci când a fost angajată. De atunci, ea a ajutat-o ​​pe Kate să „experimenteze cu garderoba ei”, potrivit Claudiei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel