Urmărește emisiunea live


REȚETĂ VECHE: Coifuri, prăjiturile cu gust de altădată. Toată lumea le adoră!

Coifurile, acele prăjituri savuroase, pline cu cremă de vanilie, îți vor readuce gustul de altădată. Iată cum se prepară.

Alegeri prezidentiale 2024

Ai nevoie de 6 ouă, zahăr şi făină. Zahăr şi făină punem exact cât cântăresc ouăle, scrie traieste-bine.ro. Se freacă gălbenuşurile cu zahărul pudră până se fac spumă. Separat se bat albuşurile. La gălbenuşurile bătute cu zahărul se adaugă alternativ o lingură de făină cu o lingură de albuş spumă.

Se ia apoi cu o linguriţă din aluatul astfel format şi se pune în tava tapetată cu unt şi făină. Se pune la cuptor. Când s-au copt (cca 20-25 minute), se deschide uşa cuptorului lăsându-se tava înăuntru. Se ia cu cuţitul rotunjoarele formare şi se mulează pe o formă de coif. Dacă stau prea mult în contact cu aerul rece se întăresc şi nu se mai pot mula. Se umplu cu cremă, de preferat cremă de vanilie.

Vezi și: Mâncare ardelenească. Gust și tradiție în farfurie! Rețeta românească plină de savoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel