EXCLUSIV  Retrogradarea lui Mercur aduce probleme, întârzieri și încurcături pentru o zodie. Daniela Simulescu: Trebuie să aveți foarte mare grijă! / video

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @vecstock
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @vecstock

Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens, a oferit previziuni complete pentru zodia Gemeni. 

Daniela Simulescu a explicat că retrogradarea lui Mercur va afecta, în primul rând, pe cei cu marcaj mutabil în horoscop. Potrivit acesteia, pe 4 august va avea loc o Lună Nouă în Leu, un moment de intenții și manifestare, înainte de retrogradarea lui Mercur pe 5 august. De asemenea, pe 2 august, un careu între Venus și Uranus poate provoca tensiuni în relații, cu dorințe contradictorii de libertate și atenție, și nu este o zi favorabilă pentru a începe noi relații romantice.

„Primii afectați vor fi cei cu marcaj mutabil, vorbim de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Dacă știți că aveți Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, ascendentul sau unghiurile importante din hartă, în aceste semne, s-ar putea să vă deranjeze puțin această retrogradare a lui Mercur. După care, când se va întoarce în Leu, vorbim despre altceva.  

Săptămâna viitoare avem două aspecte majore. E vorba de o Lună Nouă în Leu care se va petrece pe data de 4 august. E ca și cum astrele vor să ne îndulcească viața. Știu ele că vine Mercur retrograd pe 5. Luna Nouă e mai degrabă un eveniment în teorie, nu prea avem noi acces la el. E momentul acela de intenții, de ritualuri, de manifestare.

Tot săptămâna viitoare, pe 2 august, avem un careu între Venus și Uranus. Careul ăsta e deranjant pentru unii pentru că ne luptăm pentru libertate în relație, însă, în același timp, vrem și foarte multă atenție și validare, iar dacă faceți greșeala să vă îndrăgostiți pe 2 august, nu prea e o zi prielnică.”, a spus Daniela Simulescu. 

 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Daniela Simulescu a spus că, deși Marte și Jupiter în semnul vostru vă oferă multă putere, Mercur, guvernatorul vostru, își va începe retrogradarea pe 5 august. Potrivit acesteia, nu ar trebui ca la sfârșitul săptămânii să amânați acțiunile. Retrogradarea lui Mercur în casa a 4-a va aduce probleme domestice, întârzieri și încurcături.

„Am putea spune că beneficiați din plin de perioadă pentru că Marte în semnul vostru e cu multă putere, Jupiter este în semnul vostru - este și mai multă putere – dar Mercur, guvernatorul vostru, își începe retrogradarea pe 5 august. Până atunci este în voi o stare latentă, e ca și cum așteptați momentul să treceți la fapte, să schimbați ceva, să învățați ceva, dar încă nu găsiți metoda prin care să faceți asta și așteptați.

La finalul săptămânii nu trebuie să mai așteptați. Cu cât trageți de timp și cu cât vă faceți speranțe, cu atât nu se va întâmpla nimic. Retrogradarea lui Mercur se va petrece în casa a 4-a, ceea ce înseamnă că trebuie să aveți foarte mare grijă la ce se mai strică prin casă. Bineînțeles trebuie să aveți și mai mare grijă la comenzile pe care le faceți online: vin curierii greșiți, nu vă răspund la telefon, mesaje încurcate.

Ne gândim și la alte detalii: certuri cu neamurile. Când vă e lumea mai dragă, apare o situație și voi ați vrea să o evitați, dar nu merge. Îl mai aveți și pe Marte în semnul vostru, ce o să fie la gura voastră... Nici nu vreau să mă gândesc.”, a spus Daniela Simulescu. 

 

Youtube video image

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Zodia afectată de careul lui Venus cu Uranus. Daniela Simulescu: Te provoacă și mai stă în semnul tău până în 2026 / video https://www.dcnews.ro/zodia-afectata-de-careul-lui-venus-cu-uranus-daniela-simulescu-te-provoaca-si-mai-sta-in-semnul-tau-pana-in-2026-video_967064.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel