Revine OTV, "Televiziunea Poporului". Dan Diaconescu a dezvăluit data când va începe să emită din nou / VIDEO

captură video
captură video

OTV se întoarce în casele românilor după mai bine de 10 ani. Acum se știe data exactă când își va relua emisia!

Dan Diaconescu redeschide OTV-ul, spre bucuria celor mai mulți dintre români. Acesta a făcut anunțul neașteptat prin intermediul unui clip de-a dreptul... original, în stilu-i caracteristic.

"Viitoarea televiziune a poporului va emite din 20 februarie 2025! Viitoarea televiziune a poporului va fi guvernată de telespectatori!" a scris Dan Diaconescu pe profilul personal de Facebook.

Acesta le-a pus la dispoziție românilor un număr de mobil la care sunt rugați să trimită orice chestiune care merită atenție jurnalistică, probleme, nereguli, nemulțumiri, zvonuri, noutăți, secrete din scena politică sau pur și simplu situații de viață care ar putea fi dezbătute și soluționate, la un moment, în viitoarele emisiuni.

Reacțiile n-au încetat să apară:

"Succes, prietene. Dacă te pot ajuta cu ceva și ai nevoie, dă-mi de veste. Am crezut în tine. Când te-au pus jos au pus la pământ toată breasla. Mulți români au simțit la fel. Ridică-te, Dane, e nevoie de tine!"

"Serviciile secrete unite cu justiția l-au eclipsat pe Diaconescu pentru că spunea adevăruri care ajungeau la oamenii de rând prin intermediul OTV."

"Tot respectul pentru un mare patriot!"

"Mult succes, așteptăm cu drag!"

"Felicitări și doamne ajută mult succes să aveți emisiuni TV așa cum știți dumneavoastră"

"Mult succes! Am așteptat de mult această veste! Doamne ajută" 

"O adevărată televiziune! Succes și felicitări, Dane, îți sunt aproape!"

"Asteptăm, domnule Diaconescu după atâta lipsă!"

Sunt doar câteva dintre sutele de comentarii care au venit instant în urma postării.

Vestea a fost primită cu peste 1000 de comentarii și aproape 1000 de distribuiri.

Dan Diaconescu a ținut să le reamintească oamenilor că postul OTV a făcut istorie la vremea lui iar acum e momentul să revină pe rețelele de cablu și să continue în același stil, cu dezvăluiri în exclusivitate, anchete jurnalistice, serii de episoade în încercarea de a elucida mistere nerezolvate, cu mențiunea că noua televiziune va fi guvernată de popor.

OTV va trece printr-o transformare radicală, devenind un post de televiziune generalist, cu buletine de știri și o varietate de programe, modernizat complet și adaptat cerințelor actuale pentru a atrage un public cât mai generos. Dan Diaconescu depune eforturi semnificative pentru a finaliza lista prezentatorilor, vizând personalități cunoscute și disponibile pentru noi colaborări. Acesta plănuiește să colaboreze în continuare cu vechii săi angajați, inclusiv Claudiu Bogdan și Cristina Coca, prezentatorii matinalului „Zori de zi”. În același timp, are în vedere și atragerea unor personalități de renume, cu o carieră remarcabilă în televiziune, pentru a-și întări echipa și a diversifica oferta postului.

Omul de televiziune plănuiește să introducă buletine de știri, alături de emisiuni captivante și surprize dedicate fanilor care i-au simțit lipsa, fiind cunoscut pentru stilul său unic de a aborda subiectele de actualitate. În același timp, Diaconescu intenționează să relanseze și celălalt post de televiziune al său, DDTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel