Revoltător. Eroul din Apuseni, amenințat cu închisoarea

Pe Argentin Todea, Gheorghe Trif și Gheorghe Giurgiu o Românie întreagă îi cunoaște. Sunt cei trei salvatori ai victimelor din accidentul aviatic care a avut loc în Munții Apuseni. Sunt oamenii despre care toți românii vorbesc foarte frumos. Puțini știu însă că Argentin Todea ar putea ajunge la închisoare după ce a salvat cinci oameni de la moarte.

Limita dintre „eroism” și „penal” este uneori extrem de vagă. Nimeni nu se aștepta ca Argentin Todea să fie, până acum o săptămână, tratat de autoritățile române ca un infractor, informează Romania TV.

Argentin Todea este cercetat într-un caz legat de falsificarea unor dosare de pensii, informează Romania TV. Omul care a ajuns primul la epava avionului prăbușit și care a salvat cinci vieți are probleme cu legea. Argentin Todea a  intrat în ateniția DIICOT, în urmă cu câțiva ani, când procurorii au reușit să destructureze o rețea care falsifica diplome de studii, dosare de pensii, dar și cărți de muncă. În acest dosar sunt inculpate peste 160 de persoane, printre care și salvatorul din Munții Apuseni. În rechizitoriul procurorilor de la DIICOT se arată că acesta a dat nici mai mult nici mai puțin decât 10 metri cubi de scândură lui Sabin Coasian pentru ca acesta din urmă să-l ajute să falsifice un dosar de pensie.

Bărbatul riscă o pedeapsă penală cu închisoare pentru complicitate la înșelăciune, mai notează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel