Urmărește emisiunea live



REVOLTĂTOR! Un bolnav de COVID-19 a sunat de 69 de ori la DSP timp de două zile. Nimeni nu i-a răspuns

Un bărbat din județul Ilfov a sunat de 69 de ori la DSP Ilfov. Pentru că nimeni nu i-a răspuns, a decis să se autoizoleze.

Caz revoltător în județul Ilfov. Un bolnav de coronavirus a sunt de 69 de ori în două zile la DSP și nu i-a răspuns nimeni, transmite RealitateaPlus.Tânărul de 37 de ani a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, iar ulterior ar fi încercat să dea de cei de la Direcția de Sănătate Publică Ilfov pentru a-i anunța că rezultatul testului a fost pozitiv, dar și pentru a cere indicații despre ce ar trebui să facă în acest caz.

Totuși, timp de două zile nimeni nu i-ar fi răspuns. Bărbatul are doi copii de 6 și respectiv 9 ani. De frică să nu își infecteze familia, s-a autoizolat într-o altă cameră a apartamentului. La scurt timp după ce povestea sa apărut în spațiul public, bărbatul ar fi fost sunat de o asistentă de la DSP Ilfov de pe un număr de telefon personal. Acesta însă nu i-ar fi dat foarte multe indicații bolnavului și i-ar fi spus doar să vină peste două săptămâni la ei cu mănuși și mască, dar și cu un buletin pentru a-i fi eliberată o hârtie. Asistenta l-ar fi sfătuit pe bărbat să sune la numerele afișate pe site în cazul în care soția și copiii vor prezenta simptome ale infectării cu COVID-19, aceleași numere de telefon la care bărbatul a sunat disperat în ultimele două zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel