Revoluție în supermarketuri. Vârstnicii sunt extrem de încântați de noul concept

Freepik
Freepik

Într-un supermarket din Germania a fost introdus un nou concept care are scopul de a facilita cumpărăturile.

Într-o sucursală a supermarketului Rewe din Franconia din districtul Nürnberger Land, Germania, a fost introdus un nou concept care are scopul de a facilita cumpărăturile. Clienții în vârstă sunt deosebit de încântați și le place să folosească noul sistem, a spus o purtătoare de cuvânt a magazinului, conform Infranken.

E vorba de conceptul „Scan & Go”, care există deja în multe magazine Rewe din Germania. La „Scan & Go”, clienții își pot scana ei singuri bunurile. Acest lucru a început în 2019 și, potrivit lui Egger, peste 700 de magazine Rewe la nivel național oferă acum noul concept.

„Scanerele de mână sunt situate la intrare. Cu Scan&Go, clienții își pot scana cumpărăturile în timp ce merg la rafturi - fie folosind un scaner de mână, fie cu propriul smartphone - și le pot pune în coșul de cumpărături”, a explicat purtătoarea de cuvânt. Pentru a utiliza funcția de smartphone, clientul trebuie să fie conectat la aplicația Rewe.

În caz că nu au aplicația respectivă, plata se face la una dintre casele expres ale magazinului. Nu mai este nevoie ca cei ce fac cumpărături să stea la coadă sau să despacheteze din nou mărfurile ca la o casă obișnuită.

„Toate codurile de bare care se află și în sistemul de casă de marcat normală sunt recunoscute și cu Scan&Go.”, mai spune reprezentantul magazinului.

Un total de 27 de scanere sunt în prezent în sucursala magazinului din Franconia. Plata normală la casă poate fi, de asemenea, utilizată ca de obicei.

„Echiparea tuturor magazinelor cu Scan&Go nu este în prezent nici planificată, nici rațională. Astfel, casele clasice, în care angajații scanează articole, vor exista pentru o lungă perioadă de timp”, a continuat purtătorul de cuvânt.

„Scan&Go este bine primit de clienți. Mulți consideră că acest concept este mai facul la cumpărături.”, a mai precizat reprezentantul magazinului.

Deoarece nu este nevoie să mai stea la coadă, să despacheteze și să reambaleze mărfurile, este mult mai rapid și mai convenabil.

„Clienților mai în vârstă le place să folosească acest concept”, a conchis purtătorul de cuvânt al supermarketului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel