Reznikov, ministrul Apărării ucrainean: Rusia - chipul unui criminal care vrea să țină ostatică o lume liberă

Ministrul apărării ucrainean, Oleksiy Reznikov, a transmis un mesaj în care previne asupra situațiilor care vor apărea în societate în urma tensiunilor armate cu Rusia. 

Ministrul Apărării din Ucraina a transmis populației un mesaj oficial, în care a avertizat în privința greutăților care se vor ivi în urma invaziei Rusiei, sub pretextul susținerii teritoriilor separatiste independente. 

”Dragi soldați și marinari, sergenți și ofițeri, ofițeri, generali și amirali! Dragi angajați ai Forțelor Armate ale Ucrainei!

Întunericul incertitudinii a căzut. Ceea ce știm de opt ani, lumea întreagă a văzut acum.

Datorită curajului, dăruirii și profesionalismului dumneavoastră, planurile inamicului, care a dus în toți acești ani un război josnic, ascunzându-se în spatele femeilor și copiilor, au fost zădărnicite. A tras în școli și case. A răpit și torturat. A mințit și a intimidat. A jefuit și a distrus pământul nostru.

Ieri și-a arătat adevărata față”, a început mesajul ministrului citat de Kyiv Post

Rusia, un inamic criminal

”Chipul unui criminal care vrea să țină ostatică o lume liberă, care este conștient de crima sa și încearcă să-i adune pe toți cei din jurul lui cu o garanție circulară. Pentru că îi este frică. La urma urmei, infracțiunea va fi cu siguranță pedepsită. 

Mulțumită dumneavoastră, Europa și-a dat seama de costul real al evitării răspunsurilor oneste. Kremlinul a mai făcut un pas către renașterea Uniunii Sovietice. Cu noul Pact de la Varșovia și noul Zid de la Berlin. 

Alegerea noastră este foarte simplă - să ne apărăm țara, casa noastră, familia noastră. Nu s-a schimbat nimic pentru noi. Acum vom vedea o serie de prieteni adevărați care vor deveni mai mulți. Acum acei „prieteni” care ne-au convins să ne predăm mulți ani nu se vor putea ascunde.

Urmează provocări dificile. Vor fi pierderi. Va trebui să trecem prin durere, să depășim frica și disperarea. Dar cu siguranță vom câștiga. Pentru că suntem pe pământul nostru și adevărul este în spatele nostru. Oamenii noștri susțin armata ucraineană. Credința oamenilor este un semn că facem totul bine.

Acum toate eforturile conducerii militar-politice a statului și comandamentului Forțelor Armate ale Ucrainei vizează întărirea apărării. În special, pentru a maximiza asistența partenerilor, o parte din care am primit-o deja.

Mulți oameni vor fi conduși emoțional spre decizii haotice. Nu vom permite acest lucru. Puterea noastră este în unitate și încredere. Cu capul rece.

Să ne păstrăm calmul. Pentru memoria fraţilor. Pentru cei pe care îi iubim”, scrie în meajul complet al ministrului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel