Ringo Dămureanu, exclus din grupul parlamentar al AUR de la Cameră

FOTO: captura video
FOTO: captura video

Deputatil Ringo Dămureanu a fost exclus din grupul parlamentar al AUR de la Camera Deputaților.

Citește și: Diana Șoșoacă, contestată și la parlamentare. Judecătorul Zegrean vine cu explicații: lovitura de la prezidențiale, un precedent?

Deputatul Ringo Dămureanu a fost exclus, luni, din grupul parlamentar al AUR de la Camera Deputaților.

”Vă aducem la cunoștință că domnul Ringo Dămureanu a fost exclus din grupul parlamentar al Alianței pentru Unirea Românilor și în consecință nu va mai face parte din componența acestuia”, a transmis liderul grupului AUR, Alin Coleșa, Biroului permanent al Camerei Deputaților, scrie Agerpres.

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor a depus, săptămâna trecută, la Biroul Electoral de Circumscripție Județean Dolj, listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților. Ringo Dămureanu nu s-a mai aflat pe aceste liste.

”Astăzi, AUR mi-a spus adio. După ce am reprezentat cu cinste și onoare județul Dolj și regiunea Oltenia în Parlamentul României timp de 4 ani, fiind cel mai activ deputat din regiune dintre toate partidele, AUR a depus, azi, la Dolj, listele de candidați la Senat și Camera Deputaților pentru mandatul 2024-2028 fără a mă înscrie pe nicio poziție, fără a-mi da nicio explicație”, a scris Ringo Dămureanu pe Facebook. 

Mii de euro pentru un loc pe lista AUR la parlamentare

Într-o declarație de pe o rețea socială, Ringo Dămureanu i-a acuzat pe George Simion (președintele partidului și candidatul AUR La președinția României) și pe Marius Lulea că i-au cerut 60.000 de euro ca să îl pună pe listele de candidați, dar că a refuzat să plătească, acesa fiind, de altfel, motivul pentru care a și fost scos de pe listele de la alegerile parlamentare din 1 decembrie.

Mai mult dect atât, liderul AUR i-ar fi indicat lui Dămureanu și persoanele de la care să se împurumre în caz că nu avea banii necesari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel