Ro-Alertul, concurenţă pentru orchestra de pe scena festivalului Enescu, spune părintele Francisc Doboş

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Părintele Francisc Doboş a povestit cum mesajul Ro-Alert a întrerupt concertul de la Festivalul George Enescu de luni seară. 

"Particip aproape zilnic la festivalul Enescu: superb, sublim, aproape divin uneori. În seara asta, însă, un mesaj Ro Alert ne-a făcut pe toți cei prezenți la Sala Palatului să tresărim în căutarea unor persoane dispărute în timpul concertului. Închipuiți-vă situația. Mesajele Ro Alert au făcut concurență serioasă orchestrei.

Cam toți aveam telefoanele în modul silențios și am fost luați prin surprindere. E de înțeles până la un punct. Nu te aștepți să sune zilnic RoAlertu’… Mda.

Mulți aveau telefoanele închise de tot sau pe modul avion. Lor nu le sunase RoAlertu’. Dar nu le-au funcționat sinapsele sau le muriseră neuronii când spre sfârșitul concertului începeau să deschidă telefoanele sau să le scoată de pe modul avion. Vă dați seama cum începeau să le intre pe rând mesajul de alertă.

Există un film franțuzesc, Le dîner des cons, cina idioților. Iată că noi am avut la Sala Palatului festivalul idioților cu smartfoane. În plus, și brațul macaralei TVR care filma începuse să tot scârțâie în diferite poziții. Doamne, deșteaptă-ne! Fă-ne infuzie de neuroni și repară-ne sinapsele. Concertul din seara asta a fost sublim,în ciuda tuturor adversităților", a scris părintele Francisc Doboş pe Facebook. 

De ce s-a dat Ro-Alert 

Polițiștii din Chitila caută o minoră de 14 ani, care a plecat de la locuința sa din orașul Chitila, județul Ilfov, împreună cu minorul în vârsta de 1 și 10 luni, aflat în grija sa la momentul respectiv, și nu a mai revenit. Dispariția a fost anunțată pe site-ul Poliției Române.

A fost emisă Ro-Alert de ”copil dispărut”.

CITEŞTE AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel