Robbie Williams, concert în România pe 18-19 august. Cerinţe "de fiţe" la meniu: obraji de halibut de Alaska, risotto cu trufe negre, supă de porumb prăjit şi mere caramelizate

foto: Robbie Williams, Facebook
foto: Robbie Williams, Facebook

Robbie Williams va susține între 18 şi 19 august un concert spectaculos în cadrul festivalului Summer in the City, la București, în Piața Constituției. Iată ce şi doreşte artistul să mănânce cât va sta în România!

Pregătiri în toi pentru concertul lui Robbie Williams în România. Scena artistului va fi echipată cu tehnologii inovative pentru a crea o experiență spectaculoasă pentru public. Platforma va fi înconjurată de două ecrane LED impresionante, fiecare având dimensiuni de 22m x 8m. Pentru a adăuga o notă de originalitate și spectaculozitate, vor fi prezente şi trei camere mobile suspendate, profesionale. Astfel, scena se va transforma într-un un loc magic și grandios, pregătit să impresioneze publicul și să ofere o experiență extraordinară în cadrul spectacolului.

Pe lângă toate aceste dotări tehnice de ultimă generaţie, artistul va avea parte şi de meniuri special concepute pentru nevoile şi preferinţele sale.

Ce va mânca Robbie Williams la Bucureşti

Meniul pentru echipa artistului pare foarte diversificat și delicios, cu opțiuni atât pentru vegetarieni, cât și pentru cei care consumă carne. Iată ce va mânca starul internaţional:

Mic dejun:

Unt de arahide natural (bio/sănătos) și unt de migdale, servite cu pâine integrală sau biscuiți

Fructe proaspete: banane, fructe de pădure, mere, portocale

Prânz:

Ciuperci și brie în crustă

Cartofi cu rozmarin și usturoi

Fasole verde sotată cu vinegretă de muştar-tarhon

Supă de roșii prăjite (vegană)

Mușchi de vită la grătar

Somon la grătar cu felii de lămâie și ierburi

Cartofi cu rozmarin și usturoi

Cină:

Somon la grătar cu felii de lămâie și ierburi

Fasole neagră condimentată

Foie gras.

Orez cu coriandru.

Supă de porumb prăjit.

Desert:

Mere caramelizate

Dar asta nu e tot!

Vegetarienii din echipa artistului vor avea parte de un meniu sofisticat, care ar trebui să conțină: obraji de halibut de Alaska copți, piure de rădăcină de țelină, sparanghel la grătar, risotto cu trufe negre și brânză reggiano, burgeri vegetali acoperiți cu brânză vegană, quesadilla cu fâșii de tofu cu ardei, ceapă, tortilla cu fasole neagră și burrito cu cartofi dulci, rulade de vinete cu pesmet și busuioc și spanac, frigărui de tofu cu sos și altele, potrivit wowbiz.ro.

Desertul va conține înghețată, plăcinte, budincă de ciocolată, prăjituri, iar din cabina lui Robbie Williams nu vor lipsi fructele precum pepene verde tăiat în felii mari, portocale, mere crocante, fructe cu sâmburi precum piersici sau nectarine. Echipa și artistul vor avea la dispoziție și diverse batoane Keto, pachete de chipsuri gata sărate, nuci amestecate crude, 5 pachete gumă de mestecat fără zahăr, dar și cutii cu 30 de prăjituri Jaffa, preferatele lui Robbie Williams.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel