Robert Cazanciuc: De la Ploiești, la Vărăști, în Caravana Educației

"Ce putea fi mai frumos și mai potrivit decât să parcurg, în acest week-end, câteva zeci de kilometri într-o caravană a educației, pentru a mă întâlni și discuta despre viitor cu actuali sau foști profesori, actuali sau foști elevi, liceeni, adolescenți, chiar de Ziua Adolescentului", a ținut să precizeze senatorul PSD Robert Cazanciuc.

"Călătoria a început vineri, la Ploiești, unde am celebrat respectabila și frumoasa vârstă de 150 de ani a școlii pe care am urmat-o în urmă cu peste 30 de ani și unde am retrăit dulci amintiri de adolescent. Așa am întâmpinat, vineri, Ziua Adolescentului – printre liceeni și actuali sau foști profesori, la Liceul Tehnologic din Ploiești, pe care l-am absolvit pe când era Școala de Arte și Meserii.

Caravana Educației a ajuns duminică, la Vărăști, în Giurgiu, într-o deplasare organizată de Tineretul Social Democrat. A fost din nou un prilej să am dialoguri pline de substanță cu profesori și elevi despre viitorul sistemului de învățământ, mai ales despre legile educației.

I-am îndemnat pe adolescenții pe care i-am întâlnit să viseze, să năzuiască, să cuteze. Și să-și urmeze visurile. Dar ceea ce le-am urat lor le urez, astăzi, de ziua lor, tuturor adolescenților din România, tuturor liceenilor.

La mulți ani! Este poate cea mai frumoasă perioadă a vieții", susține Robert Cazanciuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel