Robert Cazanciuc de Ziua Internațională a Tineretului: Tinerii sunt viitorul societății și al omenirii

Robert Cazanciuc de Ziua Internațională a Tineretului: Tinerii sunt viitorul societății și al omenirii / Foto: Facebook Robert Cazanciuc
Robert Cazanciuc de Ziua Internațională a Tineretului: Tinerii sunt viitorul societății și al omenirii / Foto: Facebook Robert Cazanciuc

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului.

Ziua Internațională a Tineretului este marcată anual pe 12 august. Cu această ocazie, senatorul PSD Robert Cazanciuc a transmis un mesaj, menționând că "tinerii sunt viitorul societății și al omenirii".

"Tinerii sunt viitorul societății și al omenirii. O frază care se perpetuează stereotip de la o generație la alta fără a încerca să o deslușim, poate mulți dintre noi, în esența ei. Tinerii sunt cei care își asumă responsabilitatea de a conduce lumea către una nouă. Orice progres presupune schimbări, iar acestea sunt făcute de generația lor, a tinerilor. Ei sunt cei care trebuie să ia decizii care îi vor afecta, într-un fel sau altul, în viitor. Noi, dintr-o generație...anterioară, suntem cei care trebuie să-i ajute, să-i ghideze, să-i sprijine. Dar, în lumina frazei de la început, stau și mă întreb – având grijă de tineri, ne preocupăm de viitorul lor sau al societății?

Nu cred că este vorba doar despre viitorul societății, cât, mai ales, despre viitorul lor. Tinerii sunt, până la urmă, o piatră de temelie nu doar a societății, cât și a existenței noastre pe acest pământ. Și, de fapt, în esență, o construcție este mai durabilă cu cât fundația este mai solidă.Astăzi, tinerii din toată lumea au o zi a lor specială, de sărbătoare", a scris Robert Cazanciuc pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel