Roberta Anastase nu primește nicio sancțiune disciplinară, privind votul la Legea pensiilor- VIDEO

roberta anastase
roberta anastase

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a confirmat, în unanimitate, soluţia comisiei de a respinge solicitările PNL și PSD au absentat, astfel că la lucrările Biroului Permanent au participat doar reprezentanţii arcului guvernamental.

Secretarul Camerei Dumitru Pardău (PDL) a precizat că Biroul Permanent a fost convocat ca urmare a deciziei Comisiei juridice, întrucât Regulamentul acestui for legislativ şi Statutul deputaţilor şi senatorilor prevăd că trebuie să soluţioneaze cauza în trei zile lucrătoare de la primirea raportului de la comisie.

Acesta a precizat că Biroul Permanent a confirmat în unanimitate decizia Comisiei juridice potrivit căreia nu există nicio abatere de la Regulament care să justifice sancţionarea disciplinară a Robertei Anastase, hotărârea în acest sens urmând a fi făcută publică în prima şedinţă de plen a Camerei, la capitolul "Informări".

Opoziția a contestat votul la Legea pensiilor, acuzând-o pe Roberta Anastase că a fraudat voturile, deoarece aceasta a numărat mult mai multe decât numărul total al parlamentarilor care erau în sală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel