Rockerul Lenny Kravits are cadă în cameră și servitor la ușă, în hotelul unde este cazat, în Cluj, de Untold 2024

Lenny Kravitz va fi cazat în condiții de lux la Cluj. 

Rockerul, care va cânta la Untold 2024, vineri seara, va avea la dispoziție un apartament de 43 de mp, vorbesc sursele din Cluj-Napoca, într-un hotel ultraluxos, de 5 stele, situat la distanță de aproape 1 km de centrul orașului. Artistul are numeroase pretenții.

Cum ar arăta o cameră unde va fi cazat

”Această suită are 1 living, 1 dormitor separat și 1 baie cu duș tip walk-in și articole de toaletă gratuite. Suita are pereți izolați fonic, aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, aparat de ceai și cafea, minibar și vedere la oraș. Unitatea include 1 pat”, se arată pe o rețea socială a hotelului, unde va fi cazat. De asemenea, Lenny Kravtis vine la Cluj, cu 13 TIR -uri cu materiale, dar și cu câteva autocare cu oameni și membri ai staff-ului său.

Dieta lui Lenny Kravits

Este de notorietate că Lenny Kravits mânâncă vegan, concentrându-se pe alimente crude. Mia mult, artistul cultivă majoritatea alimentelor, produselor, pe proprietățile sale din Bahamas și Brazilia. Aici amintim de kale, broccoli, dar și fructul său preferat, soursop.

Lenny Kravits vrea ca toate produsele să fie organice, oriunde este posibil. Totodată, în camera sa de hotel, nu se vor afla pahare sau linguri de plasticl, precum și nici șervețele de hârtie, dând un semnal că este intens preocupat pentru protecția mediului și apetența pentru materiale sustenabile. Lenny Kravitz va concerta la UNTOLD 2024, vineri seara. 

Citește și - Dorit de artiști, Clujul este prea scump. Cătălin Botezatu: Un Milano mai de categoria a doua / Legătura cu Untold

”Eu vin des în Cluj. S-a cam scumpit. Totul e mai scump decât în București. Grav asta. E adevărat că din cauza studenților.

Dar e prea scump, începând cu locuințele până la tot ce se întâmplă, până la tot ce plătești cash. E prea scump și nu prea văd rostul acestor prețuri. Dar ce contează? Dacă omul plătește, asta e”, a declarat Cătălin Botezatu  la Prima News.

Chestionat recent dacă se poate compara Clujul cu Milano, Cătălin Botezatu a spus că aceasta ar fi o comparație cam forțată, dar și că orașul este foarte ca urmare a festivalului Untold, care aduce turiști din toate colțurile lumii, nu doar din România.

”Ei, să nu exagerăm. Dar într-un fel da. Vine Untoldul. Este totul foarte scump. Pentru că la Untold nu vin nu numai clujeni. Vin oameni din toată România și din toată lumea. Repet, este un Milano, dar e un Milano mai de categoria a doua. Dar hai să fim realiști, că la Milano găsești o cafea și cu un euro, un ristretto”, declarat Cătălin Botezatu, celebrul creator de modă, la Prima TV.

Prețuri exagerate la Cluj. Botezatu nu este afectat

În pofida faptului că la Cluj-Napoca prețurile sunt piperate, Cătălin Botezatu a spus că, totuși, pentru el nu este o problemă.

”Bun, mie nu îmi pasă. Dar trebuie să respectăm publicul, să respectăm consumatorul indiferent unde s-ar afla el. Pentru că salariul unui om normal este foarte mic. Nu mai vorbim de un pensionar, deci trebuie făcut în așa fel încât să aducem aceste prețuri la un numitor comun încât fiecare să își permită o cafea la o terasă frumoasă din Cluj pentru că toate terasele din Cluj sunt superbe. Un sandwich, eu știu, orice.

Afară lumea mănâncă în oraș la prânz sau cina, dacă ar face așa la Cluj, săracii oamenii și-ar da salariile pe trei luni pe mesele de la restaurant”, a  mai spus Botezatu. Vezi articolul complet aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel