Român, răpit și torturat în Germania de mafia țigărilor. A furat țigări de 2,5 milioane de euro

Român, răpit și torturat în Germania de mafia țigărilor. A furat țigări de 2,5 milioane de euro. FOTO: freepik @user18526052
Român, răpit și torturat în Germania de mafia țigărilor. A furat țigări de 2,5 milioane de euro. FOTO: freepik @user18526052

Un român a fost răpit și torturat de contrabandiștii de țigări.

Un român din Germania a fost răpit și torturat după ce a sustras țigări în valoare de 2,5 milioane de euro de la o rețea de contrabandiști, coordonați din Rusia, scrie news.ro, citând tabloidul Bild.

Potrivit sursei menționate, românul a fost torturat pentru a spune unde a ascuns marfa.

Disperaţi că trebuiau să le explice şefilor lor, care se presupune că se aflau în Rusia, unde a dispărut marfa, contrabandiştii l-au ademenit pe român în parcarea unui magazin de mobilă din Garbsen, în landul Saxonia Inferioară, şi l-au târât într-o dubă.

Şi-au dus ostaticul până la un depozit din Langenhagen, unde l-au torturat cu brutalitate pe bărbatul de 59 de ani. Faptele s-au petrecut în noiembrie 2022.

Bărbatul român a fost legat, bătut cu o rangă de fier, strâns de gât şi lovit cu picioarele. Când acesta leşina, torţionarii aruncau cu apă rece pe el. Astfel, bărbatul torturat s-a ales cu oase rupte şi răni, dar a continuat să spună că este nevinovat.

Într-un moment de neatenţie al celor care îl ţineau captiv, el a reuşit să trimită un SMS de urgenţă.

În cele din urmă, poliţiştii au reuşit să îl elibereze pe bărbat şi l-au arestat la locul faptei pe un individ de 46 de ani din Republica Moldova, care acum este judecat la Tribunalul Regional din Hanovra şi care refuză să vorbească.

Românul a fost dus la spital cu o rană la cap, precum și cu fracturi la brațe și coaste.

Potrivit sursei menționate, românul a fost introdus în programul de protecție al martorilor, în calitate de martor-cheie împotriva mafiei țigărilor. Cu toate acestea ,românul nu a dorit să depună mărturie în fața instanței, mai mult, ar fi dispărut. 

Procesul va continua pe 30 august.

Citește și: Peste 8.400 de pachete de țigări de contrabandă, găsite pe malul Prutului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel