Românca dispărută în Turcia a fost găsită. Update: Unde se afla

Foto: Poliția Română
Foto: Poliția Română

Câmpulungeanca dispărută în Turcia în urmă cu mai bine de o săptămână a fost găsită.

Update:

Femeia se află la o clinică din Istanbul. Se pare că Melania Nicoleta Toma suferă de depresie și s-a internat la o clinică de psihiatrie din orașul Istanbul, însă fără a-și da datele de contact, potrivit Antena 3 CNN.

Un reprezentant al Consulatului României la Istanbul va merge și va lua legătura cu aceasta. Se pare că femeia nu a putut trece de despărțirea cu fostul soț și periodic avea simptome de depresie.

De asemenea, mama Melaniei Nicoleta Toma s-a deplasat în ultimele zile la Istanbul, din dorința de a-și găsi copilul cât mai repede cu putință și a contribui la efortul autorităților turce de a depista locul în care aceasta se află.

Știrea inițială:

Melania Nicoleta Toma, românca din Câmpulung Muscel care a dispărut în Turcia pe data de 17 august, ar fi fost găsită, notează publicația Evenimentul Muscelean.

Elena Lasconi, primarul din Câmpulung, a vorbit, luni dimineața, despre efortul de căutare a româncei și ultimele informații privitoare la aceasta, înainte de dispariția bruscă în Istanbul.

„Treaba e așa, am vorbit inclusiv cu polițistul care se ocupă de investigații criminale, au luat declarația prietenei cu care a plecat în Turcia și ar fi trebuit să se întoarcă miercurea asta, săptămâna asta, iar sâmbătă am înțeles că la un moment dat au fost vizită în Istanbul și, după ce au vizitat, Moscheea Albastră, prietena ei spune că câmpulungeanca noastră i-ar fi spus că se duce să își ia ceva de mâncare și, după ce a întârziat o oră, a alertat poliția.

După o oră a apărut câmpulungeanca noastră și bineînțeles că s-au certat, de ce a lipsit, că a intrat în panică, cel puțin așa declară prietena, și au căzut de comun acord ca ea să plece. I-a luat bilet de avion pentru ziua de duminică, adică duminica care a trecut (…). Înțeleg că a fost un conflict între ele, pentru că această prietenă, din București, nu știa că câmpulungeanca noastră suferea de depresie și a trebuit să urmeze un tratament. După ce s-au certat că s-a alertat poliția, câmpulungeanca noastră a decis să ia un taxi și să plece spre aeroport, dar acesta este singurul lucru pentru care prietena ei nu are o dovadă.

Știu că ultima dată când au încercat să localizeze telefonul ultima localizare este tot acolo unde au fost cazate. Eu sper să fie găsită și să fie sănătoasă. Certitudinea este că nu a părăsit Turcia, deci asta este o certitudine (…). Nu avea roaming pe telefon și folosea telefonul doar când avea wireless în cameră, iar părinții au activat roaming-ul luni, adică lunea care a trecut, și se pare că nu primește mesajele pe WhatsApp”, a spus, luni dimineață, Elena Lasconi.

Potrivit Ziarul din Muscel, oamenii legii din Turcia, au depistat semnalul telefonului. Apoi au plecat în zona de unde emitea telefonul semnal și așa au dat de Nicoleta Toma. Se pare că, femeia nu a fost victima vreunei infracțiuni, doar a vrut să dispară, sperând că așa scapă de probleme. Numai că, depresia care a împins-o pe acest drum a pus pe jar autoritățile din două țări și familia, rudele și prietenii.

Până la acest moment autoritățile române nu au confirmat această informație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel