Românca Ioana Vişan, printre cele 30 de femei recrutate pentru petrecerile lui Silvio Berlusconi

ioana_visan_happy_hour
ioana_visan_happy_hour

Premierul Silvio Berlusconi este acuzat de către anchetatorii italieni că a angajat peste 30 de femei, actriţe şi prostituate, pentru a participa la petrecerile sale private, printre acestea aflându-se şi  românca Ioana Vişan.

Magistrații italieni  au afirmat că au interceptat peste 100.000 de conversaţii şi apeluri telefonice în doi ani de anchetă. Acum vor să pună sub acuzare opt persoane care i-ar fi furnizat premierului italian femei pentru petrecerile pe care acesta le găzduia la reşedinţele sale oficiale din Roma, Milano şi Sardinia, între 2008 şi 2009, relatează Daily Mail.

Există apeluri telefonice ce îl implică pe însuşi Berlusconi care vorbeşte despre nopţile petrecute cu damele de companie şi face comentarii despre performanţele sexuale ale acestora.

Anchetatorii susţin că cel puţin 30 de femei au fost invitate la petrecerile sale, iar multe "s-au prostituat" cu premierul în schimbul banilor sau cadourilor, potrivit Daily Telegraph. Unele femei sunt din Africa de Sud şi Europa de Est.

Actriţei italiene Manuela Arcuri i s-ar fi promis şansa să găzduiască festivalul anual de muzică San Remo, în schimbul unei nopţi petrecute cu Berlusconi, dar aceasta ar fi refuzat.

Alte nume din listă - denumită "harem" de presa italiană - le incud pe Patrizia D'Addario, o damă de companie, Ioana Vişan, o dansatoare româncă şi modelul Francesca Lana, care prezintă lenjerie intimă.

Berlusconi a negat permanent că ar fi ştiut că femeile sunt escorte şi că le-ar fi plătit în schimbul serviciilor sexuale.

O parte dintre aceste tinere au apărut şi în scandalul Rubygate, în care Berlusconi este judecat de la 6 aprilie la Milano pentru prostituţie cu minore şi abuz de putere. Rubygate se referă la petreceri organizate în apropiere de Milano, la o vilă a lui Berlusconi, în perioada ianuarie-mai 2010.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel