Româncele știu să dea la pește! 5 medalii de aur vin acasă după Campionatul Mondial de Pescuit Sportiv la Crap 2024 din Letonia - GALERIE VIDEO

captură video CMPSC 2024
captură video CMPSC 2024

Steagul României flutură, mai nou, și în clasamentul pe senioare la Campionatul Mondial de Pescuit Sportiv la Crap din acest an!

Cine a zis că femeile nu dau bine la undiță n-a știut despre ce vorbește! S-a încheiat Campionatul Mondial de Pescuit Sportiv la Crap care a avut loc în Letonia în perioada 10-13 iulie 2024, pe Lacul Blaote. Evenimentul a marcat prima ediție de Campionat Mondial U22 și a 4 a ediție la Campionat Mondial Feminin.

Cum s-a încheiat competiția? România s-a întors cu aur acasă! Mai precis, am luat aurul pe natiuni la U22 și argint si bronz la individual, iar fetele noastre - argint pe națiuni și aur la individual. Din 8 medalii puse in joc la cele doua mondiale, 5 au luat drumul României. 

Să mai spună careva că femeia n-are habar când vine vorba de pescuit. Și nu orice fel de pescuit ci... pescuit sportiv, unde totul se face cu ochii pe adversar, în stres și contracronometru. Concursurile s-au desfășurat în paralel și au durat 72 de ore non stop, un adevărat test de forță și răbdare.

"Am câștigat Campionatul Mondial de Pescuit la Crap! Nu ne vine să credem! Suntem extrem de emoționați și fericiți să anunțăm că Loturile noastre au reușit să câștige titlul de Campioni Mondiali U22 si individual Senioare și VICE Campioni Mondiali la Senioare și U22 individual la Pescuit la Crap! Aceasta este o realizare incredibilă pentru noi și suntem mândri de toți membrii echipei noastre in special Dan Badarcea si Andrei Vladeanu, care au muncit din greu și au dat tot ce au avut mai bun!Mulțumim din suflet tuturor celor care ne-au susținut pe parcursul acestui drum extraordinar, în special CPK Carp&More și Bucovina Baits cat și tuturor sponsorilor. Fiecare captură, fiecare oră petrecută la antrenamente și fiecare moment de dedicare a contat" - este anunțul postat de Asociatia Liga Cluburilor de Crap pe Facebook.

"Felicitari atat lotului de U22 dar in primul rand lotului de Senioare care s-au intrecut pe sine de aceasta data. Felicitari maxime Gina Nica & Andreea Oltean, pentru titlul obtinut la individual. Un sincer gand de felicitari pentru intregul staff, cu un plus pentru Dan si Andrei. Sa va intoarceti cu bine!" au mai spus reprezentanții asociației.

Cum e să pescuiești ca femeie? Îți trebuie forță, îndemânare, o bună orientare în spațiu, o agilitate de zile de mari și viteză de reacție la secundă.

Adică fix așa:

Youtube video image

Iar câteodată mai este nevoie și de câte un moment de răgaz...

Mai jos, câteva dintre cele mai frumoase momente surprinse pe cameră, cu româncele noastre care au adus aur și argint în țară:

Clasamentul final la senioare (unde steagul României e nelipsit) poate fi consultat aici:

Clasamentul final la senioare, mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel