România 2023: O femeie cu doi copii spune că i-a fost blocat accesul către proprietate de către Poliție și primește mesaje de amenințare cu „pun interlopii pe tine”

În România 2023, în imobiliare, în bună măsură, pare că legea este făcută de anumiți oameni cu un trecut mai mult sau mai puțin controversat. Desigur, nu toate blocurile sunt făcute de ei, ne referim la cele micuțe care răsar, ca ciupercile după ploaie, printre case. Ne referim la acei dezvoltatori imobiliari care dau un „tun”, adică un bloc de vreo 1-2 etaje, și apoi dispar. Asta e tot ce fac în imobiliare și apoi dispar brusc. Și n-ar fi o problemă că blocurile sunt făcute cu banii unor oameni controversați, problema este când amenință oameni de bună credință.

O demonstrează și cazul Alinei din Chiajna, o mamă cu doi copii, care se luptă cu morile de vânt pentru ca un bloc să nu-i umbrească casa de tot. Speța este extrem de simplă: un dezvoltator a primit aprobarea de la primar să facă un bloc în Chiajna, pe un teren de 700 metri pătrați, aflat printre case. Recent, femeia a reușit să obțină în instanță suspendarea și celei de-a doua autorizații de construire emisă ilegal. Doar că... deși a obținut anularea autorizației de construcție, dezvoltatorul refuză să oprească lucrările. 

Iar acum, femeia se plânge că o mașină a Poliției i-a blocat accesul către proprietate. De asemenea, pentru că „nu se potolește” și vorbește deschis despre acest bloc, spune că a fost amenințată cu „interlopii”.

Femeia a fost nevoită să-și pună camere de supraveghere pentru a se simți, cât de cât, în siguranță.

„Cine credeti ca imi blocheaza astazi accesul la proprietate? Insasi masina Politiei Locale Chiajna!!! Ce au facut? Nu stiu. Nu m-a informat nimeni. Lucrarile la bloc continua- ziua 14 de la suspendare! Institutia statului blocheaza, ce sa faca? Pai, daca drumul de servitute e ingust si loc de parcare nu-i?

Iar eu sunt cea careia trebuie sa-i fie rusine ca deranjez institutiile statului si dezvoltatorii dornici sa-si puna locuintele colective printre casele oamenilor! Proiectele acestea nocive de tipul "colective mici" bagate printre casele unora pentru profiturile altora, trebuie sa inceteze. Ca sa intelegeti, drumul din imagine zice Primarul ca poate deservi 15 familii si 32 de masini!!! Nu va ganditi ca exista loc de parcare, dar totusi autorizatia este data pentru 28 locuri de parcare!!!! Mai suntem si noi, proprietarii de la case cu inca 4 masini.A fost nevoie de 1 bucata masina sa imi ingradeasca dreptul de acces la locuinta, drept garantat de Constitutia Romaniei- art.44, iar eu sunt cea careia trebuie sa-i fie rusine ca imi strig dreptatea. Ii multumesc dezvoltatorului pentru toate mesajele trimise prin diversi, mai ales pe cele de amenintare cu "pun interlopii pe tine"...asa mi-am pus si eu camere... incep sa am dovezi... ete masina Politiei. Incalcarea de drepturi este abuz!”, a scris femeia pe Facebook.

VEZI ȘI: Femeia din Chiajna, lângă a cărei casă se ridică un bloc, a câștigat în instanță suspendarea autorizației de construire: Dezvoltatorul continuă lucrările și nu vrea să se oprească - https://www.dcnews.ro/femeia-din-chiajna-langa-a-carei-casa-se-ridica-un-bloc-a-castigat-in-instanta-suspendarea-autorizatiei-de-construire-dezvoltatorul-continua-lucrarile-si-nu-vrea-sa-se-opreasca_912118.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel