România dată cu roțile-n sus de viscol

Un tren Intercity care circula pe relația Constanța-București Nord a deraiat, joi,  din cauza condițiilor meteo, circulația feroviară spre și dinspre Constanța fiind blocată.  Trenul a deraiat în apropierea localității Mostiștea, între Fundulea şi Săruleşti, din cauza zăpezii.

Trenul 582, care circula în această dimineaţă pe ruta Constanţa- Bucureşti Nord, a izbit un banc de gheaţă de trei metri şi a deraiat. 120 de pasageri aşteaptă, în frig, echipele de intervenţie. O pasageră a relatat, la Realitatea TV, momentele de groază prin care trece. "Bancul de gheaţă e cât trenul de înalt. Când a deraiat, trenul avea viteză destul de mare, impactul a fost puternic, am crezut că o să se răstoarne", a spus Manueal Scweringer.

"Ne-au spus controlorii ca a fost un banc de gheaţă foarte foarte mare, de 2-3 metri înălţime, îl vad si eu. L-am lovit, primele două vagoane au deraiat, am simţit că trenul merge repede înainte, apoi o ia la stânga, iar înainte, iar la stânga. Primele două vagoeane s-au dus într-o parte. Înţeleg că şi cea de-a doua linie către Bucureşti e blocată, nu se mai poate circula. Se pare că nimeni nu e rănit (...) Când a deraiat, avea viteză destul de mare, impactul a fost puternic, am crezut că o să se răstoarne tot trenul. Toată lumea a fost foarte panicată", a povestit pasagera.

”Echipele de intervenție sunt în drum pentru remedierea problemei. Circulația dispre și spre Constanța este blocataă. Noi recomandăm pasagerilor care intenționeză să călătorească pe această relație să își amâne călători”, au precizat reprezentanții CFR Călători.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel