România, în LOCKDOWN. Marcel Ciolacu, anunțul ZILEI: Mai mult ca sigur că vom avea un blocaj

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat în această seară că România va intra ”mai mult ca sigur” în ”lockdown”. 

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a intervenit în direct la România TV unde a fost întrebat despre planul autorităților pentru 2021 în context economic, având în vedere trendul ascendent al infectărilor cu coronavirus. 

”Este clar că dacă nu depășim această criză sanitară nu are rost să vorbim despre educație sau despre economie. Măsurile luate de actualul Guvern până în acest moment, pe care eu îl calific și incompetent și iresponsabil și corupt, mai mult ca sigur că vom avea un blocaj în sistemul sanitar, iar la un moment dat vă asigur de decizia de a intra România în stare de urgență și în carantină pentru că nu se ia nicio măsură coerentă să stopăm acest trend ascendent”, a declarat Marcel Ciolacu. 

Cum se poate limita răspândirea infecției?

”Domnul Rafila și domnul cercel au spus foarte clar că trebuie luate anumite măsuri pentru că nu a fost făcută prevenție. Ne-am trezit în situația aceasta pentru că nu a fost niciun fel de prevenție. Să ne aducem aminte cum au fost deschise școlile, nefiind pregătiți, cu toate că am avut 6 luni de pauză pentru copii și profesori. Au fost deschise pentru că aveam alegeri locale. Peste câteva zile intrăm în campania electorală și categoric că nu vom vorbi de o stopare a trendului ascendent, iar după ce își vor face moftul cu alegerile din 6 decembrie vom intra într-un blocaj total. Nivelul de trai a scăzut foarte mult și va scădea din ce în ce mai mult în România. O să urmeze șomaj și un colaps economic în care ne aruncă actuala guvernare. (...) Nu îi interesează decât putrea în România. Asta își dorește președintele cu Guvernul său. Eu sunt convins că românii vor ieși pe 6 decembrie și vor vota și sunt ferm convins că nu vor vota cu PNL-ul pentru că ne îndreaptă spre un eșec național”, a mai spus Ciolacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel