România, învinsă de Paraguay cu 2-0 în cea de-a doua partidă din turneul sud-american . Naționala rămâne în urna a 4-a pentru preliminariile CM 2014

alexe
alexe

După eşecul cu Brazilia, tricolorii au pierdut şi meciul cu Paraguay şi au ratat astfel şansa de a urca în cea de-a treia urnă valorică la tragerea la sorţi pentru preliminariile CM 2014.

Fără selecţioner şi fără vedete, naţionala a pierdut şi amicalul cu Paraguay din turneul sud-american, oferindu-i un motiv în plus lui Hagi să refuze oferta FRF. Meciul a început cât se poate de prost pentru tricolori.

Latovlevici a pasat ideal pentru adversar în minutul 2, care l-a executat fără probleme pe Pantilomon. Putea fi chiar 2-0 pentru gazde două minute mai târziu, dar au ratat incredibil. Veteranul Acuna, pentru care s-a organizat acest meci de retragere, a fost schimbat în aplauze, iar jocul Paraguayului a câştigat în viteză.

S-a făcut 2-0 înainte de pauză, fără ca România să aibă măcar o ocazie. De la vestiare, tricolorii au ieşit mai motivaţi. Au încercat şutul de la distanţă, prin Alexe, s-au străduit în careu prin Tănase, au testat şi viteza lui Surdu, dar nu au reuşit să schimbe tabela.

Deoarece era meci în calendarul FIFA, o victorie ar fi dus România în cea de-a treia urnă valorică la tragerea la sorţi pentru preliminariile CM 2014. Tricolorii au pierdut însă cu 0-2 şi vor avea mari probleme în a ajunge în curând la un turneu final.

Cele două selecţionate s-au întâlnit o singură dată până acum, într-o partidă amicală disputată pe stadionul "Steaua", la 3 iunie 1998, şi câştigată de România cu scorul de 3-2.

Întâlnirea de la Asuncion a fost partida cu numărul 300 disputată în deplasare de prima reprezentativă a României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel