România, la Bruxelles. Cioloș: Nu respectă niște angajamente

Fostul premier Dacian Cioloș a fost invitatul lui Ionuț Cristache, la TVR, unde a vorbit despre problemele actuale al țării noastre.

”Țara asta trebuie guvernată de oameni care chiar vor să o dezvolte, iar dacă oamenii aceia sunt de bună credință și au obiective clare, atunci culoarea politică nu prea mai contează”, a spus Dacian Cioloș la România 9.

Tot el a vorbit și despre cum este văzută țara noastră la Bruxelles. 

”România este respectată la Bruxelles. Și românii sunt respectați. Oficialii de la Comisia Europeană, dl. Timmermans a spus că el nu au adus critici poporului român, ci celor care guvernează acuma România și nu-și tin promisiunile. Acolo nu se pune problema cum este văzută România. România este văzută ca un stat membru important, cu potențial important, cu creștere economică, cu peste 4 milioane de români care lucreză în afara României, este văzută ca o țară cu o societate civilă trează, care funcționează atunci când trebuie să-ți apere valorile, cu un guvern care - în momentul de față - nu-i capabil să valorifice potențialul acesta și care creează probleme pentru că nu respectă niște angajamente pe care Românie și le-a luat în momentul în care a decis să intre în Uniunea Europeană”, a mai spus Dacian Cioloș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel