România, reprezentată în SUA, la Congresul Profesioniștilor Româno-Americani. Dr. Mihai Dobra: Sudează oamenii care fac performanță în SUA

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

România va fi reprezentată la Washington, în cadrul celei de-a cincea Conferințe a Profesioniștilor Româno-Americani. Dr. Mihai Dobra, doctor în științe medicale, va fi prezent în SUA.

Organizarea celei de-a cincea Conferințe a Profesioniștilor Româno-Americani sub egida Forumului de Cercetare a Imigrației (IRF) în inima Washington DC reprezintă o inițiativă deosebită și semnificativă. Acest eveniment își propune să faciliteze schimbul de idei, abordări și experiențe între profesioniștii români-americani din domenii diverse, având ca scop principal promovarea contribuțiilor acestora atât în societatea gazdă, cât și în țara de origine.

Medicina românească, reprezentată în SUA

Dr. Mihai Adrian Dobra, doctor în științe medicale, medic specialist urologie cu experiență în chirurgia oncologică urologică: tumori renale parenchimatoase, carcinom urotelial înalt, tumori vezicale, tumori testiculare și peniene, endourologie înaltă și joasă, a explicat în exclusivitate pentru DC MEDICAL, despre evenimentul care va avea loc la Washington în perioada 15-16 decembrie.

”Va fi o conferință în care sunt invitați o multitudine de oameni de prim rang din zona de cercetare, a diplomației, inovației. Vor fi invitați români stabiliți în SUA și care au ajuns să facă performanță. Evenimentul își propune să sudeze comunitatea și oamenii care s-au dezvoltat și care au ajuns să facă performanță în SUA și care au colaborare între România și Statele Unite ale Americii. 

Voi prezenta experiența mea, de o lună de zile, la Washington, la Virginia Hospital. Am avut o experiență timp de o lună de zile în SUA. Am avut norocul să lucrez cu profesorul Merkin, unul din pionierii chirurgiei robotice și cercetării medicale”, a explicat dr. Mihai Adrian Dobra, doctor în științe medicale, în exclusivitate pentru DC MEDICAL. 

Citește mai departe pe dcmedical.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel