"România se descurcă singură!" Bianca Drăgușanu, supărată pe țările vecine că nu ne-au sărit în ajutor după prăpădul din urma inundațiilor

foto: Bianca Drăgușanu, Instagram
foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu este supărată că nicio țară nu a sărit în ajutorul României în timpul inundațiilor și viiturilor, după cum spune ea.

Întoarsă recent din vacanța din Grecia alături de Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a simțit nevoia să ia poziție vis-a-vis de presupusa neimplicare a țărilor vecine în localitățile afectate de viituri după valul de inundații din România.

Vedeta și-a exprimat public nemulțumirea față de lipsa de empatie din partea țărilor vecine și prietene, având în vedere că România se confruntă cu inundații severe de mai multe zile. Viiturile au dus la închiderea școlilor, afectând 7.000 de locuințe și provocând pierderi de vieți omenești. Zeci de localități au fost afectate, iar ajutorul din partea altor țări a întârziat să apară, un aspect pe care Bianca Drăgușanu l-a sesizat doar urmărind știrile zilnice. Văzând că niciun stat european nu a intervenit pentru a oferi sprijin românilor aflați în dificultate, aceasta a decis să transmită un manifest pe rețelele sociale.

„Incendii în Grecia = România trimite voluntari, pompieri, ajutoare. Război în Ucraina = România deschide ‘ușa’ pentru a primi și ajuta sinistrații de război. Cutremur în Turcia = România la fel trimite echipe de voluntari și ajutoare sinistraților, echipe de pompieri, medici etc. Inundații devastatoare în România = România se descurcă SINGURĂ”, a spus vedeta într-o postare care a fost preluată și redistribuită de sute de fani.

Reamintim că autoritățile au intervenit prompt și au eliberat oamenii blocați în case și animalele rămase fără ajutor în gospodăriile pline de mâl, în urma viiturilor din județul Galați. Au fost primite de asemenea ajutoare din partea Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, diverși operatori economici și Arhiepiscopia Dunării de Jos.

Vacanță în Grecia alături de iubit

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au petrecut săptămâna trecută o vacanță în Grecia. Cei doi au fost foarte discreți în privința postărilor, evitând să publice fotografii romantice în care apar împreună.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

Din fotografiile pe care le-a distribuit fiecare din cei doi se observă că au fost împreună într-o destinație unde s-au bucurat de soare și mare. Bianca a profitat de ocazie pentru a-și reîmprospăta bronzul și, bineînțeles, nu a ezitat să își pună în evidență silueta pe care cei mai mulți i-au lăudat-o în comentarii: "Tu nu știi să îmbătrânești", "Arăți bombă, fata mea! Cum de? Ce secrete ai?", "De-aș arăta și eu ca tine..." - sunt doar câteva din sutele de comentarii de pe profilul divei.

Vrea să renunțe la acidul din buze

Bianca Drăgușanu este din nou în centrul atenției, anunțând recent că se pregătește pentru o nouă intervenție chirurgicală la buze. De data aceasta, ea intenționează să elimine acidul hialuronic pe care l-a inserat anterior, dorind să obțină un aspect mai natural. Într-un mesaj pe Instagram, a menționat că a fost nemulțumită de aspectul buzelor sale, pe care le-a descris ca fiind „oribile”, și că va încerca să revină la un look mai puțin artificial​.

Pe lângă aceasta, Bianca a spune că a investit mult în aspectul său de-a lungul anilor, inclusiv în alte intervenții estetice precum lifting facial și rinoplastie. Recent, a trecut și printr-un lifting facial complex, costul procedurii fiind de aproximativ 11.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel