România, singura ţară calificată la toate ediţiile de Campionat Mondial de Handbal Feminin. Bobonete: Se încăpăţânează să ne arate că le apreciem prea puţin

Fotografie de la szekelyszilard, Pixabay
Fotografie de la szekelyszilard, Pixabay

România a învins Portugalia şi s-a calificat din nou la Campionatul Mondial de Handbal Feminin. 

"Portugalia - România, 24-28 (8-13), la returul de la Paredes

Ostase 5, Laslo 4, Pintea 4, Badea 3, Seraficeanu 3, Buceschi 2, Grozav 2, Tănasie 2, Dincă 1, Neagu 1, Bazaliu 1.  Dumanska 9/17 (53%), Șandru 4/20 (20%).

Naționala României rămâne singura echipă din lume calificată la toate edițiile Campionatului Mondial de handbal feminin!

Din păcate, deși avem cel mai bun lot din ultimii ani, nu pregătim nimic pentru revenirea în top. Jocul și strategia actuală nu arată de Top  mondial, o clasare de care avem nevoie pentru a ajunge la turneele preolimpice. Azi e de înțeles că fetele s-au menajat, nici nu trebuia să riscăm (alte) accidentări. O entorsă la gleznă azi pentru Andreea Popa", se arată pe pagina de Facebook Handbal Feminin. 

Actorul Mihai Bobonete, cunoscut pentru rolul Bobiţă din Las Fierbinţi, a făcut şi el un comentariu apreciat de mii de internauţi. 

"Fetele astea se încăpăţânează să ne demonstreze că le apreciem prea puţin… Ce naţie ciudată suntem, vă jur!

Fetele astea fac maximum din ce pot şi cum pot, iar noi le dăm cu flit regulat şi fără încetare ca şi cum ar fi neica nimeni, sau ni se pare că fac prea puţin… păcat …

În curând şi handbalul feminin va fi în găleata unde este fotbalul românesc, asta daca nu s-a întâmplat deja asta. Dar eu, fiind un visator, nu-mi place să cred faptele!

Bravo Fetelor! Sunteţi FORȚĂ d’aia mare, brută, nebună şi frumoasă!", a scris Mihai Bobonete pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel