România TV susține Naționala României. Ciutacu și Schnecker, emisiune de pe teren: Acum ne răzbunăm. Hai, România!

Captură de ecran / Foto: România TV
Captură de ecran / Foto: România TV

Vezi în articol video cu jurnaliștii Niels Schnecker și Victor Ciutacu.

Niels Schnecker și Victor Ciutacu susțin echipa națională a României de fotbal, chiar de pe teren, înainte de partida tricolorilor cu Olanda.

România se întâlnește cu Olanda în optimile de la EURO 2024 pe data de 2 iulie, de la ora 19:00, pe stadionul din Munchen.

Schnecker și Ciutacu vin cu o emisiunea care va avea difuzări la România TV astăzi, în fiecare oră, de pe stadionul Arcul de Triumf.

Cei doi au discutat despre ”momentul răzbunării” care este foarte aproape:

Niels Schnecker: Suntem pe stadion, suntem alături de echipa națională care, ce să vezi, nu toată lumea a ajuns să creadă în ea. 

Victor Ciutacu: Și acum, după ce nu toată lumea, ba chiar foarte multă lume nu a crezut în ea, a ajuns să fie speranța unui popor întreg, speranța tuturor iubitorilor de fotbal.

Niels Schnecker: Pe locul întâi am ieșit, nu vorbim că am luat și noi locul trei cum a luat Olanda, cu care ne vom bate, apropo, imediat. Pe locul întâi, de unde nu aveam nicio speranță, vai de poponețul nostru.

”Vine momentul răzbunării”

Victor Ciutacu: Mai mult decât atât, după ce că nu aveam nicio speranță, după ce că ”toată lumea bună” ne dădea favorită clară la ultimul loc și singurele pariuri care se puneau erau câte bătăi ia România și câte goluri va încasa, acum am ajuns dintr-odată să ne supărăm pe presupusele blaturi făcute de alții, deși mândrii ăștia patrioți români, cu ghilimelele de rigoare, ne-au acuzat în avans, ca să fie siguri că se califică Ucraina, că vrem să trântim meciul cu Slovacia. Ei bine, după ce n-am trântit meciul cu Slovacia, cum spera domnul Tolontan, acum brusc și dintr-odată a început să ne intereseze ce a făcut Portugalia. Avem niște mari preocupări. Întotdeauna ne interesează oala altora, niciodată a noastră.

(...) Oameni buni, vine momentul răzbunării, ne întâlnim cu Olanda grație unui meci prost pe care l-a făcut cu Austria. Sunt două țări despre care vom vorbi, sunt două țări, doamnelor și domnilor, care s-au opus cât au putut, și deocamdată se pare că au putut suficient de mult, năzuințelor românilor, speranțelor românilor și, nu în ultimul rând, dorinței de mai bine a românilor. Poate că a venit și momentul nostru.

Niels Schnecker: Acum e momentul, acum ne răzbunăm. Hai, România!

Victor Ciutacu: Hai, România!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel