Românii au Talent: Mămica de 46 de ani care mută din loc roata de tractor. Bobonete: E foarte bună direcția / Sunt lucruri pe care numai mamele le știu

Românii au Talent
Românii au Talent

Costinu Mihaela Cristina are 46 de ani, divorțată, iar copiii săi au făcut-o să-și întreacă mereu propriile limite. Greutățile vieții de mamă singură au adus-o pe scena Românii au Talent.

Una dintre concurentele de la „Românii au Talent”, ediția a 14-a, este Costinu Mihaela Cristina, în vârstă de 46 ani - o mamă care a divorțat și care a fost nevoită să-i îngrijească de una singură pe cei doi copii ai săi. Evacuată din casă împreună cu cei mici imediat după divorț, Mihaela a trebuit să se adapteze noilor schimbări bruște și extreme din propria viață, mai ales că trebuia să muncească și să fie mamă de una singură. 

Numărul său a reprezentat un spectacol de forță care, spunea ea, demonstrează că poți face tot ce îți dorești indiferent de vârsta pe care o ai.

Ea a ridicat o serie de greutăți, impresionându-i pe jurați, dar și pe publicul care i-a oferit un ropot de aplauze pentru performanța pe care a avut-o.

Mai mult, concurenta pare că a făcut de toate, majoritatea medaliilor și premiilor primindu-le după divorț. De meserie este designer vestimentar, iar nopțile pe care le lucra și la un fast-food pentru a suplimenta veniturile necesare nu le va uita niciodată.

„Pentru că sunt singura întreținătoare a copiilor mei și sunt divorțată, și cu datorii, mi-am luat încă un job part-time într-un fast-food. Nevoie te împinge, te obligă, nu ai cum să faci în mod normal, dar nevoia te obligă și atunci faci totul singur. Dumnezeu crede în tine cât timp crezi și tu în el.”, a spus concurenta.

„După ce am divorțat, a trebuit să adaptez stilul de viață în funcție și de nevoile copiilor mei. Cel mai stresant a fost să lucrez cu ei în brațe. A fost foarte greu, am pierdut multe locuri de muncă pentru că nimeni nu te acceptă cu copii în creștere. Trebuia să stai acolo 8, 10, 12 ore și ca atare am zis că, dacă nu pot face asta, trebuie să mă adaptez. Începusem să fac mărțișoare, tablouri, tablouri cu flori presate și alte lucruri handmade. Cu banii strânși din vânzarea acestora mi-am cumpărat două mașini mai performante care mi-au permis să fac treabă mai bună (referindu-se la design vestimentar).

Nu am renunțat niciodată la copiii mei. Eu le-am zis că atât timp cât eu nu renunț, atunci nici ei nu au voie. Cel mai mare dintre copii mi-a mulțumit că sunt cum sunt. Poate că dacă nu erau copiii nu m-aș fi ridicat niciodată. Sunt lucruri pe care numai noi mamele le înțelegem.”, a mai precizat Mihaela.

A confecționat rochiile Andrei în urmă cu 14 ani

Înainte de a-și începe numărul, mama de 46 de ani a precizat publicului că a lucrat la mai multe ținute pe care Andra Măruță le-a purtat în urmă cu mulți ani.

„În seara asta vreau să arăt tuturor că orice se poate la orice vârstă cât timp ai voință. Am avut ocazia să lucrez la una dintre rochiile doamnei Andra. Sunt 3, cu franjuri, în urmă cu 14 ani”, a zis concurenta.

Andra a rămas uimită, nevenindu-i să creadă „cât de mică este lumea”.

În urma numărului de voință și „putere” al concurentei, Mihai Bobonete a spus și el:

„E foarte bună direcția din punctul meu de vedere. Ai nevoie să te muți - sună la doamna Cristina, ai nevoie de rezolvat o pană la tractor - sunați la doamna Cristina.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel