Românii au talent: Ultimii trei finaliști au fost selectați

romanii_au talent
romanii_au talent

Lista celor 15 finaliști care vor concura în competiția finală a concursului Românii au talent, prezentat de Pro TV, a fost definitivată. Publicul și juriul au ales, vineri seară, în ultima semifinală a show-ului, trei momente pentru finala organizată pe 10 mai, în urma căreia câștigătorul va primi marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Vineri seară, pe scena de la Românii au talent au urcat Anca Nicoleta Caus, "Shakira" din Oradea, contorsionistul Darius Bulzan, magicianul Alexandru Marcu, dansatorul Adrian Ilinca, Bruno Iacobeț şi cei trei câini ai lui care au ridicat juriul în picioare în etapa preselecţiilor, trupa Blade Strings, ventrilocul Eduard Andrei Sandu, acrobaţii de la Goldenhands, majoretele Rasnov, trupa de acrobaţi Florea, fetele de la Performers Crew şi dansatorii de la Uninvented Theatre.

Câștigătorii ultimei semifinale sunt Bruno Icobeț, talentatul dresor de câini din Târgoviște, ventrilocul Andrei Eduard Sandu și a sa păpușă Nea' Alecu, precum și Trupa Florea, după voturile primite de la jurații Mihai și Andi.

Ei sunt cei care vor lupta în marea finală alături de pictorul cu praf de stele Bogdan Olteanu, dansatorul Mircea Palamari, Classic Beat Orchestra, desenatoarea în nisip Ana Munteanu, dansatoarea de step Camelia Duță, dansatorii Alex și Andra, mentalistul Vlad Grigorescu, acordeonistul Rotari Ghenadie, asistenta medicală Gabriela Artene, corul Fiat Lux, cântăreața Diana Căldăraru și trupa de dansatori WhoGonStopUs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel