Românii se revoltă după ce parada de 1 Decembrie a paralizat Bucureștiul

foto: Freepik
foto: Freepik

Românii reclamă echipamentele din dotarea armatei române pentru „contribuirea” la încălzirea globală. Ce părere au trecătorii despre repetițiile paradei de Ziua Națională? Aflăm în rândurile de mai jos.

Parada de Ziua Națională se promite a fi cu totul diferită, dacă ascultăm comunicatele de presă și declarațiile autorităților. Cu toate acestea, membri ai colectivității civile din România - simpli trecători -  care au asistat la repetițiile soldaților sau care le-au observat prin simpla trecere, nu sunt la fel de încântați așa cum sunt autoritățile române de propriile performanțe.

Am colectat câteva dintre „plângerile” bucureștenilor, de pe un grup online, care au asistat la paralizarea întregii Capitale, chiar dacă soldații își fac repetițiile într-o singură parte a Bucureștiului.

„Tot orașul a fost blocat. Am înțeles că si mâine închid circulația, bineînțeles.”, a fost „necazul” unui internaut.

Mai departe, un alt martor al „poluării climatice” spune că „dotarea” armatei române de la paradă lasă de dorit. „Dotarea” ar scoate fum, ar fi veche, iar aerul ar fi fost de nerespirat din cauza noxelor emanate de utilajele armatei. Cu acestea se va și defila, de asemenea.

„Vineri au adus o blindată, un tanc, un camion și câteva alte mașini. Erau atât de vechi și scoteau un fum rău și negru. 5 minute nu s-a putut respira. Astea sunt echipamente de paradă? Vai de noi!”

„Doamne ajută că în SUA nu se defilează cu soldați de 4 Iulie. A vrut Trump să facă ceva dar i-au spus pas generalii. Arată ca vai de mama lor soldații noștri”, a scris alt internaut.

Mai mult, un ultim comentariu invocă Divinitatea, chiar de Sfântul Andrei, rugând-o să apere România de necesitatea trimiterii soldaților noștri cu echipamentele din dotare din prezent.

„Doamne ajută să nu fie nevoită România să lupte vreodată!”, a fost ultima „reclamație”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel